Vestiging versformule

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Food

Rechtsvorm:
N.v.t.

Soort bedrijf:
Brood-, koek- en banketspeciaalzaak

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
Deze formule is een landelijk opererende franchise organisatie, die zich richt op het verkopen van Limburgse Vlaaien. Dankzij deze formule kunt u al dertig jaar in het hele land genieten van deze overheerlijke traktatie. Ambachtelijk en vers gemaakt, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dagelijks bakt de bakkerij in het Limburgse Sevenum een groot aantal verschillende vlaaien. Vervolgens worden deze vlaaien binnen 24 uur vervoerd naar de 98 franchise-vestigingen door heel Nederland. Bij deze formule bent u dus elke dag verzekerd van een verse traktatie.

Overig

Vestiging Oss ter overname
Oss is een gezellige middelgrote stad in Noord-Brabant met 57.000 inwoners. De vestiging in Oss is een leuke, relatief eenvoudig te handelen, dagzaak. De vestiging is gelegen in het centrum van Oss en is gemakkelijk bereikbaar. U kunt er ook een heerlijk kopje koffie drinken. Tevens verkoopt deze vestiging ook de lekkere bonbons van het Belgische topmerk Leonidas.

Korte beschrijving
Deze formule zoekt een enthousiaste, gastvrije ondernemer m/v met bewezen retail-ervaring die bekend is met de lokale markt.

Interesse? Ben jij een ondernemer die binnen de kaders van een professionele franchiseorganisatie wil meegroeien? Ben je initiatiefrijk, commercieel en heb je liefde voor gastvrijheid, ambacht en kwaliteit? Reageer dan snel!Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.