laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Handelsonderneming met link naar automobielbranche

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62944 12-10-2016 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie 10 - 50 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.
Omschrijving

Te koop aangeboden in Zuid-Oost Nederland.

Onderneming met een businessmodel dat sterke overeenkomsten heeft met de automobielbranche. Het betreft een B-C model, de markt waarin men opereert trekt thans sterk aan onder impuls van een verbeterde conjunctuur en een hoger consumentenvertrouwen.

Het gaat om verkoop van nieuwe en gebruikte kapitaalgoederen. Er zijn afspraken met fabrikanten over dealer-schappen. Men beschikt over een vrij grote werkplaats ten behoeve van onderhoud en reparatie. Tevens is er een verhuurafdeling. De exacte branche willen we enkel bekend maken bij serieuze interesse. De onderneming is in haar bedrijfstak een toonaangevende partij. Voor ondernemers uit de automotive die een zijstap overwegen is dit een ideale mogelijkheid, ook andere respondenten worden natuurlijk uitgenodigd om te reageren.

Reden van verkoop is dat de ondernemer nog een keer de bakens wil verzetten en een geheel andere activiteit wil opstarten. Het gaat om een activatransactie, voornamelijk voorraad handelsgoederen, inventaris en goodwill. De onderneming opereert vanuit een mooi bedrijfspand met een passende uitstraling. Het pand is te koop maar huur is zeker ook bespreekbaar. Het bedrijf is gevestigd op een keurig bedrijvenpark vlakbij een tweetal autosnelwegen.


klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29