Handelsonderneming met link naar automobielbranche

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Non-Food

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
> 5.000.000

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
1.000.000 - 2.500.000

Aantal medewerkers (in FTE):
10 - 25


Activiteiten van het bedrijf
Te koop aangeboden in Zuid-Oost Nederland. Onderneming met een businessmodel dat sterke overeenkomsten heeft met de automobielbranche. Het betreft een B-C model, de markt waarin men opereert trekt thans sterk aan onder impuls van een verbeterde conjunctuur en een hoger consumentenvertrouwen. Het gaat om verkoop van nieuwe en gebruikte kapitaalgoederen. Er zijn afspraken met fabrikanten over dealer-schappen. Men beschikt over een vrij grote werkplaats ten behoeve van onderhoud en reparatie. Tevens is er een verhuurafdeling.

Overig

De exacte branche willen we enkel bekend maken bij serieuze interesse. De onderneming is in haar bedrijfstak een toonaangevende partij. Voor ondernemers uit de automotive die een zijstap overwegen is dit een ideale mogelijkheid, ook andere respondenten worden natuurlijk uitgenodigd om te reageren.

Reden van verkoop is dat de ondernemer nog een keer de bakens wil verzetten en een geheel andere activiteit wil opstarten. Het gaat om een activatransactie, voornamelijk voorraad handelsgoederen, inventaris en goodwill. De onderneming opereert vanuit een mooi bedrijfspand met een passende uitstraling. Het pand is te koop maar huur is zeker ook bespreekbaar. Het bedrijf is gevestigd op een keurig bedrijvenpark vlakbij een tweetal autosnelwegen.


Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

Je kunt gratis reageren op het door jou gekozen profiel. Vul je emailadres in. Stel je vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Jouw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met jou op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.