laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Wereldwijde speler in draadloze audioproducten

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
61714 07-11-2015 Groothandel Groothandel in elektrische gebruiksgoederen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.
Omschrijving

De markt voor het streamen van digitale muziek is sterk aan het groeien, ook in het high end audio segment. Voor de liefhebber wordt dit ook steeds aantrekkelijker door het alsmaar groeiende aanbod van hoge resolutie audio bestanden die op internet gedownload kunnen worden. Om deze bestanden af te kunnen spelen maakt men gebruik van de PC of MAC welke dan door een USB kabel verbonden wordt met een USB DAC.

Onderneming gaat deze USB kabel vervangen door een draadloze verbinding, met geen enkel compromis in geluidskwaliteit. Het betreffende product is zowel functioneel als kwalitatief wereldwijd zonder concurrentie – en zal ook in functioneel en kwalitatief opzicht om inhoudelijke redenen nimmer voorbij gestreefd kunnen worden door concurrentie. Internationaal marktonderzoek bij de eindgebruikers, dealers en distributeurs wijst op een marktpotentie van ongeveer 12.000 systemen per jaar. Naast de draadloze USB verbinding biedt de technologie de mogelijkheid om meerdere unieke producten te ontwikkelen en te vermarkten, zoals een draadloos versterkersysteem en een draadloos luidsprekersysteem.

Eigenaar van betreffende onderneming heeft diepgaande internationale kennis van deze markt en ruime ervaring in e-commerce. Mede door vergaande samenwerking met de fabrikant, ontwikkelaar en de USP’s van de producten worden de doelstellingen naar verwachting ruimschoots gerealiseerd.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29