Wereldwijde speler in draadloze audioproducten

Nederland

Algemene informatie

Branche:
Groothandel

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Groothandel in electrische gebruiksgoederen

Transactievorm:
Aandelentransactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
100.000 - 250.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf

De markt voor het streamen van digitale muziek is sterk aan het groeien, ook in het high end audio segment. Voor de liefhebber wordt dit ook steeds aantrekkelijker door het alsmaar groeiende aanbod van hoge resolutie audio bestanden die op internet gedownload kunnen worden. Om deze bestanden af te kunnen spelen maakt men gebruik van de PC of MAC welke dan door een USB kabel verbonden wordt met een USB DAC.

Onderneming gaat deze USB kabel vervangen door een draadloze verbinding, met geen enkel compromis in geluidskwaliteit. Het betreffende product is zowel functioneel als kwalitatief wereldwijd zonder concurrentie – en zal ook in functioneel en kwalitatief opzicht om inhoudelijke redenen nimmer voorbij gestreefd kunnen worden door concurrentie. 


Overig

Internationaal marktonderzoek bij de eindgebruikers, dealers en distributeurs wijst op een marktpotentie van ongeveer 12.000 systemen per jaar. Naast de draadloze USB verbinding biedt de technologie de mogelijkheid om meerdere unieke producten te ontwikkelen en te vermarkten, zoals een draadloos versterkersysteem en een draadloos luidsprekersysteem. Eigenaar van betreffende onderneming heeft diepgaande internationale kennis van deze markt en ruime ervaring in e-commerce. Mede door vergaande samenwerking met de fabrikant, ontwikkelaar en de USP’s van de producten worden de doelstellingen naar verwachting ruimschoots gerealiseerd.


Reageer

Voor uitgebreide informatie over het reageren op een profiel, klik hier

Je kunt gratis reageren op het door jou gekozen profiel. Vul je emailadres in. Stel je vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Jouw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met jou op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.