18/01/2024 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Hierbij verkoop ik mijn super toffe, leuke en natuurlijk heerlijke burgertent. 

Al het inventaris is inbegrepen en voorzien van professionale apparatuur. De speciale grill die op watersysteem en gas werkt is van het exclusieve merk MagicKitchen. Dubbele frituur van 2x 20 liter van het merk Electrolux. Vriezer en koeling is van GGM Gastro en een milkshake/ijsmachine van Nic. Afzuiginstallatie incl. brandklep. Daarnaast heb ik nog een nostalgisch Coca Cola frisdrankapparaat. De onderneming beschikt verder over 4 statafels met 12 barstoelen. Er is vloerverwarming aanwezig. 

Ik zit nu al 5 jaar in de horeca. Toen ik mijn bedrijf opstartte waren mijn kinderen klein en kon ik dagelijks laat in de avonden werken. Nu ze groot worden en ons hard nodig hebben en daarnaast mijn gezondheid ook een rol speelt, moet ik met pijn in mijn hart mijn onderneming ter overname bieden. 


Activiteiten van het bedrijf

Ik bereid handgemaakte hamburgers. Dit gebeurt enkel met vers vlees (lams + rund) en stukken hele kipfilet. Alles is van eigen receptuur, ook mijn sauzen. Dankzij mijn speciale MagicKitchen grill, worden de burgers omgetoverd tot zeer sappige, supperlekkere en volle burgers. Hiernaast verkoop ik ook nog kleine bijgerechten en ook weer van eigen recept Hardshakes. Dit zijn milkshakes met superlekkere alcohol en andere ingrediënten.

Mijn onderneming zit echt in een A-locatie midden in het centrum van Oosterhout (NB). Je krijgt een kosteloze vergunning van de gemeente om door het centrum te mogen rijden. Handig voor als je moet laden en lossen en tevens online bestellingen moet wegbrengen, omdat je precies hartje centrum zit. Heel veel bestellingen gaan wel online.

Ik heb een gunstig huurcontract, deze mag door de volgende eigenaar overgenomen worden. 


Onderscheidend vermogen

Natuurlijk zijn er doorgroeimogelijkheden. Als serieuze kandidaat is het goed om te investeren in de onderneming. Hiermee bedoel ik dan ruimere openingstijden omdat je midden in het centrum zit. Wellicht iets bij verkopen bijv. belegde broodjes. Dit zal zeker ideaal zijn omdat de Gemeente straks op 50 meter afstand van de onderneming komt te zitten. Eigen webshop laten ontwikkelen. Facebook en Instagram pagina opzetten. Het kookproces opnemen en online plaatsen. Folderen. Acties maken. Dit heb ik tot op heden nooit gedaan. Ik heb alleen via een online eet/bestelsite mijn bestellingen uitgevoerd, telefonisch en ter plaatse. 

De omzet voor mijn onderneming, vind ik super goed. Ik groei jaarlijks met de omzet en zat in 2022 tussen de 40 en 60k. En zeker omdat ik zeer beperkte openingstijden hebt en super lage uitgaven hebt. In 2023 zal de omzet meevallen omdat ik eigenlijk niet meer serieus geopend was en ben.


Overig

In principe zal ik al het receptuur overdragen, tevens kan ik natuurlijk laten zien hoe ik mijn hamburgers voorbereid. Het is niet ingewikkeld. Maar je moet er wel gevoel bij hebben en met liefde doen. Dit doe ik nog steeds en daarom zijn mijn burgers super lekker! 

De onderneming is eigenlijk voor iedereen wel geschikt. Indien je niet met burgers wilt verder gaan, kan je ook een ander concept opzetten. Apparatuur is er in ieder geval! In Oosterhout zijn er namelijk niet meer zoveel exclusieve tenten.


Super toffe Burgertent in Noord-Brabant
Regio
Noord-Brabant
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.