30/07/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

> 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 2.500.000 - € 5.000.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onze opdrachtgever heeft een nationale bouwpas, ten behoeve van alle bouwplaatsen in Nederland ontwikkeld, geheel uitgewerkt en gepatenteerd.

Deze bouwpas biedt een unieke en universele oplossing voor de digitale registratie van presentie, manuren en de controle en opslag van de legitimatiebewijzen op alle bouwplaatsen in Nederland. Voor bouwondernemers biedt dit forse voordelen.

Bouwbedrijven hebben te maken met een verscherpte regelgeving en de bittere noodzaak om hiermee conform te werken. Strategie en werkwijze moeten steeds worden aangepast om aan de regelgeving te voldoen en hoge boetes te voorkomen. Efficiency is hierbij sleutel om voor zover mogelijk de kosten te beheersen om mee te blijven doen in deze competitieve markt.

 


Activiteiten van het bedrijf

Het concept is de inventieve, betrouwbare en universele sleutel ten behoeve van overkoepelende bouworganisaties, fiscus, vakorganisaties, bouwondernemers en de werknemers. Het toepassen van een toegangscontrole bij de bouwplaats gelinkt aan de database middels het gepatenteerde concept zorgt ervoor dat de algemene integriteit in de bouw structureel bevorderd wordt, dat alle betrokken partijen aantoonbaar efficiënter functioneren en zeer forse financiële voordelen behalen.

Opdrachtgever wenst de bouwpas over te dragen aan een overkoepelende organisatie die de pas in Nederland breed kan uitrollen (en daarbij een forse omzet genereert)  in samenwerking met vakorganisaties, ondernemers en de fiscus, die alle administratief fors besparen en de fiscus qua inkomsten zelfs aanmerkelijk profiteert.

De overnamesom van het patent van bouwpas zal een mix zijn van een eerste vergoeding plus een percentage over de inkomsten van de aan de ca 400.000 tellende bouw gerelateerde werknemers te verschaffen presentiepassen.

 


Patent Nationale Bouwpas
Regio
Nederland
Branche
Bouw
Type
Te koop aangeboden
Omzet
> 5.000.000
Overname
250.000 - 500.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.