Profiel nr. 106521

Partners / associates voor M&A-onderneming

22/12/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Zakelijke dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Onderneming die bemiddelt in verkoop en aankoop van (vooral middelgrote) ondernemingen, in Nederland en omringende landen. Begeleidt in het gehele overnameproces: ondernemingswaardering, werving en selectie van kopers resp. verkopers, deal structuring, onderhandeling en formalisering.


Onderscheidend vermogen

Momenteel zeven partners, integere en prettige professionals met een academische achtergrond. Anders dan bij franchise-formules werken de partners nauw samen en delen actief hun relatienetwerken. Afdrachten voor algemene kosten zijn laag.


Overig

Gezocht wordt naar uitbreiding met één of twee hooggekwalificeerde nieuwe partners of associates. U bent een man of vrouw van 45-60 jaar, met een financieel-economische achtergrond en academisch denkniveau.

Mogelijk bent u al werkzaam in de M&A-branche. Door uw kennis, werkervaring en empathisch vermogen bent u in staat het vertrouwen van opdrachtgevers te winnen. U bent initiatiefrijk, hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een grote overtuigingskracht. U bent pragmatisch en analyseert snel. U beschikt over een goed ontwikkeld commercieel/financieel netwerk en bent in eerste aanleg minstens twee dagen per week beschikbaar. U wordt mede-aandeelhouder of naar wens associate in een succesvolle onderneming met een uitstekend trackrecord en prima perspectieven.

U bent eigen baas, met een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid. U bepaalt uw eigen agenda. Uw collega's fungeren als vraagbaak en klankbord en beschikken over een groot netwerk van kopers, verkopers, investeerders en bankiers. De honoreringsstructuur is zo ingericht, dat uw succes vrijwel geheel uzelf ten goede komt. U gaat deel uitmaken van een hechte organisatie met goed op elkaar ingespeelde partners, veel kennis en praktijkervaring, mooie credentials, aangesloten bij alle relevante platforms. Dit alles geeft u direct een stevige "presence" in de Nederlandse M&A-branche.


Partners / associates voor M&A-onderneming
Regio
Nederland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.