28/11/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Utrecht

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Wonen en slapen

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De zaak bestaat al 25 jaar en heeft een uitstekende naam opgebouwd in de regio. De ondernemer heeft een unieke collectie samengesteld waarbij beleving, kwaliteit, ontzorgen en service centraal staat. Het verkoopvloeroppervlak van ca. 700 m2 is gesitueerd op een prima locatie en er wordt een aannemelijke omzet gerealiseerd.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is de woonwinkel voor Design-meubels, interieur en- lichtadvies. In de showroom staan de mooiste merken vertegenwoordigd op het midden tot hoog niveau. Met een uniek aantal merken is er een exclusieve samenwerking in de regio. De onderneming onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht, een hoge kwaliteit van dienstverlening en zeer goede service.


Onderscheidend vermogen

De onderneming heeft een sterk merkenportfolio samengesteld, gericht op het midden tot hoge segment. Door een nauwe samenwerking met zijn leveranciers is er een exclusieve regiobescherming en is er een gezamenlijk belang in het benaderen van de doelgroepen.


Overig

De onderneming is interessant voor zowel een startende ondernemer als een ondernemer die wil uitbreiden met een extra filiaal. De onderneming biedt zeker ook nog mogelijkheden tot verdere groei.  De ondernemer wenst om persoonlijke redenen afstand te doen van de onderneming. Het bedrijfspand is eigendom van de huidige eigenaar en kan ook te huur worden aangeboden indien u de huidige opzet slechts beperkt of in zijn geheel niet wilt voortzetten.


Afbeeldingen
Meubelspeciaalzaak Zeist
Regio
Utrecht
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.