24/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Flevoland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het kantoor maakt deel uit van een succesvolle makelaars franchiseformule. Dit rayon is op korte termijn beschikbaar voor een nieuwe franchisenemer die lekker actief en met de juiste ondersteuning de concurrentie gaat verpletteren en verder bouwt aan het actieve merk in de verkoopmakelaardij. 

Huidig franchisenemer heeft het te druk met zijn andere bedrijf (ook vastgoedgerelateerd en mogelijk  om focus te leggen op verkoop en aankoop. 


Activiteiten van het bedrijf

Woning verkopen, woningen aankopen, taxaties, waardebepalingen en leadgeneratie voor hypotheekadviseurs. 100% eigenaar van eigen rayon met volledige ondersteuning vanuit franchise. Deze franchiseformule heeft het streven om de aan- en verkoopmakelaar van Nederland te worden en is met 22 kantoren al aardig op weg!


Onderscheidend vermogen

Een landelijk netwerk waaruit o.a. door het hoofdkantoor mede gezorgd wordt voor leadgeneratie. Daarnaast krijg je lokale online tools om lokaal het verschil te maken. 

De franchisenemers maken gebruik van de uitgebreide marketingafdeling op het hoofdkantoor voor mooie reclame-uitingen op social media, woningbrochures, ondersteuning in SEO, SEA etc. Vanuit de formule zijn er koppelingen met o.a. een eigen platform voor woningen in het hoger segment en de landelijke Engelstalige site gericht op expats en internationals. 

Verder profiteer je van de landelijke naamsbekendheid en samenwerking in de formule met kantoren in de buurt. O.a. in Almere en Zwolle zit een actieve andere iQ Makelaars. Er zijn ook kantoren in andere regio’s van Nederland zoals Amsterdam en Eindhoven.


Overig

We zoeken een enthousiaste dienstverlenende vastgoedliefhebber die woont in de regio Lelystad. Door de intensieve ondersteuning vanuit het hoofdkantoor kun je ook met beperkte ervaring al direct aan de slag! Ben je hypotheekadviseur en overweeg je de dienstverlening uit te breiden met aankoop en verkoop? Juist door de wisselwerking en leadgeneratie over en weer kan dit een leuke combo zijn!


Makelaarskantoor omgeving Lelystad
Regio
Flevoland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
N.o.t.k.
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.