11/09/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Brood-, koek- en banketspeciaalzaak

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

In het makkelijk toegankelijke centrum Schijndel staat deze goedlopende bakkerij. Om gezondheid redenen hebben de huidige ondernemers besloten om hun winkel te koop aan te bieden.

Deze vestiging ligt aan de Hoofdstraat in het winkelcentrum van Schijndel met ruime parkeergelegenheid en een Jumbo supermarkt om de hoek. Het ruime terras heeft 24 zitplaatsen en ook binnen is er ruimte voor 40 zitplaatsen. Deze vestiging heeft een groot online verzorgingsgebied, en biedt volop de mogelijkheid om dit verder uit te breiden. De gasten worden iedere dag verwend met heerlijke vers gebakken producten zoals een lekkere lunch, gezond tussendoortje of gewoon vers brood voor thuis. Alle broodproducten worden de gehele dag door in eigen oven gebakken waardoor de verleiding voor het publiek niet te weerstaan is. Kortom een aantrekkelijke vestiging waar het winkelende publiek zich thuis voelt en verwend wordt.

Het is een prachtige kans om als startende ondernemer te beginnen in dit bedrijf. Ben jij ondernemend, gastgericht en vind je het een uitdaging om samen met jouw team het succes van deze bekende Nederlandse formule verder te vergroten, dan komen wij graag met jou in gesprek.


Afbeeldingen
Luxe bakkerij in Schijndel
Regio
Noord-Brabant
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.