01/03/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Baby- en kindermode

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

De winkel bestaat 13 jaar en is gevestigd Noord Brabant aan de rand van het centrum met gratis parkeervakken voor de deur waardoor klanten makkelijk even langskomen. Het oppervlakte van de winkel is ca 100m2. Het is een huurpand met zeer flexibele verhuurders.

 


Activiteiten van het bedrijf

Wij verkopen baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes vanaf maat 50 t/m maat 164 in het midden segment met vele bekende merken. Naast het assortiment kinderkleding bieden we ook een ruime optie aan (kraam)cadeautjes en accessoires. 

Tevens is er een webshop aanwezig. 


Onderscheidend vermogen

De winkel is gevestigd op een uitstekende locatie met mogelijkheid tot gratis parkeren voor de deur. Wij staan bekend om onze toegankelijkheid en hoog serviceniveau. Het verkoopteam bestaat naast de ondernemer uit 3 (parttime) vertrouwde gezichten die garant staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, enthousiasme, service en deskundigheid. 

Wij hebben een vaste klantenkring welke halfjaarlijks meerdere malen de winkel bezoeken. Daarnaast maken wij veel gebruik van social media-kanalen zoals Facebook en Instagram.

Sinds 2 jaar hebben we ook een webshop welke steeds vaker gevonden wordt (ook buiten de regio), maar vooral door klanten wordt bekeken, welke daarna onze winkel komen bezoeken. Hier zit nog veel groei potentieel voor de toekomst in.

 

 


Overig

De onderneming is zeer interessant voor zowel een startende ondernemer als een ondernemer die wil uitbreiden met een extra filiaal.


Kinderkledingzaak Noord-Brabant
Regio
Noord-Brabant
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
0 - 100.000