03/08/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Overijssel

Ook interessant voor

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een grote vlaaien speciaalzaak organisatie is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. Deze organisatie heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van deze vlaaien, met toppers als de Red Velvet en de New York cheesecake.

Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een cadeau dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

Almelo is een middelgrote stad in Twente, telt ruim 70.000 inwoners en heeft een regiofunctie voor zowel de consument als bedrijven. De vestiging is gelegen in één van de aanloopstraten naar het centrum en is gemakkelijk per auto bereikbaar. De winkel heeft een oppervlakte +/- 90 m2 en gunstige huurcondities. Naast de vlaaien en taarten wordt er ook een groot assortiment bonbons verkocht.


Afbeeldingen
Vlaaien speciaalzaak in Almelo
Regio
Overijssel
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
N.o.t.k.