Profiel nr. 105915

Prachtige unieke kledingwinkel te Den Burg op het eiland Texel

03/08/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Dames- en herenmode

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze winkel is al ruim 20 jaar gevestigd in de gezellige Waalderstraat te Den Burg. De winkel is met recht een begrip te noemen op het eiland en bij de vele toeristen die elk jaar naar Texel komen.

Voor de huurdersinvesteringen, goodwill en inventaris wordt een vraagprijs gehanteerd van € 50.000.

Daarnaast is er een bedrag aan voorraad aanwezig met een op overnamedatum ultimo 2023 geschatte waarde van € 30.000 zijnde de voorraad tegen inkoopwaarde met een afwaardering voor incourantheid van de voorraad. De overname van de aanwezige voorraad is niet verplicht.  


Activiteiten van het bedrijf

De activiteiten van deze winkel bestaan uit de exploitatie van een winkel in kleding, overige modeartikelen en schoenen gericht op volwassenen. Er is voor ieder wat leuks te vinden zoals jassen, cargobroeken, sneakers, westernlaarzen, kleurrijke en mooie jurken en vesten en shirts met bijzondere en eigenzinnige prints.


Onderscheidend vermogen

Zodra je de winkel binnenstapt proef je de gezellige sfeer die deze winkel uit wil dragen. Ze onderscheidt zich door de fijne uitstraling en het unieke aanbod. Het prachtige aanbod van de winkel richt zich met name op duurzame mode. Dat wil zeggen dat er tijdens het productieproces gebruik gemaakt wordt van biologische grondstoffen en goede werkomstandigheden. Deze unieke combinatie van duurzame producten en mooie stoffen maakt dat er mensen speciaal naar deze winkel komen en tegelijkertijd trekt de uitstraling van de winkel het langslopend winkelend publiek aan. 


Overig

De gezochte koper heeft affiniteit met duurzame mode en verantwoorde productieprocessen daar de merken van deze winkel deze aspecten hoog in het vaandel hebben staan. De koper is, eventueel na een korte inwerkperiode, zelfstandig in staat om de winkel te draaien. 


Afbeeldingen
Prachtige unieke kledingwinkel te Den Burg op het eiland Texel
Regio
Noord-Holland
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000