01/02/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Utrecht

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Waterrecreatie

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Wij zijn van origine een reisorganisatie en in coronatijd deze verhuur gestart. Dit is erg goed gegaan, maar nu is het voor ons weer tijd om te richten op de core business. We hebben 2,5 jaar sups en kano's verhuurd, met veel plezier en met een heel goede opbrengst. Met de verkoop willen we tijd en geld vrij maken voor onze core business.


Activiteiten van het bedrijf

In Utrecht verhuren we sups en kano's aan particulieren en aan groepen. De verhuur is geopend van april t/m september. Na een korte instructie gaan de klanten het water op voor gemiddeld 2 uur. Ze krijgen een waterdicht tasje en een route mee, er is keuze uit 5 routes, in de binnen stad of juist de stad uit. In de opslagruimte is een eenvoudige mogelijkheid om om te kleden en om kleding en tassen achter te laten. Klanten kunnen vooraf of achteraf bij de buren (horeca) wat eten en drinken. Voor groepen liggen er een paar leuke programma's. Bijvoorbeeld inclusief met een lunch, diner, bierproeverij etc. De resultaten zijn gigantisch hoog, weinig vaste lasten en lage variabele kosten tegenover een heel mooie omzet.


Onderscheidend vermogen

In Utrecht zijn we veruit de grootste op een fantastische locatie in het centrum. Loopafstand van het station, parkeren om de hoek en direct aan het water. Onze website staat continue bovenaan in google op een groot aantal zoektermen. Ook het online boekingssyteem is fenomenaal! Heel gebruiksvriendelijk en weinig tot geen administratief gedoe. We huren een grote opslagruimte en een aparte kantoorruimte / kantine voor personeel. We werken met een flinke groep studenten die in een app groep en met behulp van een plansysteem eenvoudig zijn in te plannen. Ook zijn er verschillende samenwerkingen aangegaan met andere ondernemers zodat er tal van leuke programma's mogelijk zijn voor bedrijfsgroepen of particuliere groepen. Hier ligt ook nog zeker ruimte voor ontwikkeling!


Overig

De koper kan in een half jaar tijd een jaarsalaris verdienen. De koper heeft affiniteit met watersport, Utrecht en met groepsuitjes. De werkzaamheden zijn goed te combineren met andere activiteiten. We hebben de planning van personeel gedaan in een halve dag per week en nog eens een halve dag per week aan administratie. De supverhuur draait eenvoudig op een bedrijfsleider aangevuld met een groep leuke studenten.


Sup- en kanoverhuur
Regio
Utrecht
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
250.000 - 500.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.