06/01/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Levensmiddelendetailhandel

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze speciaalzaak is gevestigd in het grote winkelcentrum ‘Shoppingmall WoensXL’ (winkelcentrum Woensel). De winkel is al 50 jaar een begrip op de huidige locatie.  De speciaalzaak wordt gerund door 2 vennoten samen met 3 parttimers en 4 weekendhulpen. De twee parttimers met de meeste uren (16 en 12 uur) zouden bij een overname (mogelijk) bereid zijn hun dienstverband voort te zetten. Zij zijn al ruim 10 jaar een vaste waarde voor het bedrijf. De overnamedatum is 1 april 2023 of eerder.


Activiteiten van het bedrijf

Een speciaalzaak in vers gebrande noten, zuidvruchten, koffie, thee, honing en chocolade. Tevens gespecialiseerd in relatie- en kerstgeschenken. De winkel is gezellig en overzichtelijk, met een sfeer zoals die in een speciaalzaak moet zijn. Een goede speciaalzaak kenmerkt zich door vakkundige medewerkers en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het assortiment bestaat tevens uit diverse, met zorg geselecteerde, seizoensproducten. Ook wordt er geleverd aan andere speciaalzaken, supermarkten en horeca. Uitbreiding van deze leveringen aan derden biedt extra omzetkansen voor de toekomstige eigenaar. De winkel beschikt tevens over een uitgebreide webshop.


Onderscheidend vermogen

De producten zijn van A-kwaliteit en op dit kwaliteitsniveau niet te vinden op een markt of in een supermarkt.  De speciaalzaak heeft een grote vaste klantenkring die wekelijks terugkomen in de winkel. Omdat de speciaalzaak in een winkelcentrum gevestigd is komen er ook veel passanten die iets lekkers meenemen voor thuis of een geschenk voor iemand anders. Om de klanten te binden is er een spaarprogramma en een nieuwsbrief.


Overig

De sfeer in het bedrijf is informeel en de betrokkenheid is groot. De speciaalzaak is aangesloten bij een inkooporganisatie (geen franchise) bestaande uit een zestal winkels. Gezamenlijk worden o.a. verpakkingen, chocolade en non-food ingekocht. Overkoepelend hebben ze een website die doorlinkt naar de diverse winkels. De speciaalzaak heeft ook een eigen website die overgaat naar de overnemer.  


Speciaalzaak in winkelcentrum Woensel
Regio
Noord-Brabant
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.