Profiel nr. 105394

Producent van compacte woningen zoekt een hands-on, commerciële ondernemer

04/09/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Ook interessant voor

  • Midden-Nederland
  • Zuid-Holland

Algemene informatie

Branche

Bouw

Soort bedrijf

Aannemingsbedrijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

MBI kandidaat


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

De gezochte kandidaat-koper is een hands-on, commercieel ingestelde ondernemer (algemeen directeur) die verantwoordelijk zal zijn voor opschaling van de onderneming vanuit een stevige en concrete basis. De ondernemer/organisator heeft een stevige commerciële achtergrond. Je hebt hands-on ervaring en affiniteit met de wereld van projectontwikkeling en verkoop aan een verscheidenheid aan afnemers in de woningbouw. Verkoop aan particulieren en zakelijke klanten doe je in eerste aanleg zelf. Je kan projectmatig werken en organiseert de processen van leadgeneratie tot en met de fysieke oplevering. Je werkt nauw samen met de eigen productiefaciliteit. Je hebt interesse in hout / houtbouw / duurzaamheid. Nederland en daarnaast Duitsland hebben als eerste landen de focus, tevens ben je bereid om regelmatig naar Letland te gaan, omdat de productie hier plaats vindt.


Activiteiten van het bedrijf

Door focus op andere snelgroeiende gerelateerde activiteiten blijft het potentieel wat in de onderneming zit op dit moment onderbenut. Gezocht wordt voor de eigenaren een ondernemer die het bedrijf gaat leiden en het team uit kan bouwen. Voor jou als ondernemer / participant is er een stevige basis waar je op kan bouwen. De ondernemers zijn ervaren ondernemers. Zij zoeken iemand die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt om het uit te gaan bouwen. Ze zijn bereid om als mede aandeelhouder, afnemer en financier op te treden.


Overig

Nadrukkelijk wordt gezocht naar een ondernemer (V/M) die kansen ziet en bereid is risico te nemen. In het kader van de genoemde herstructurering zal een waardering opgesteld worden die de basis is voor het (op termijn) inkopen in de onderneming. Welk risico jij exact bereid bent te nemen en welke beloning en aandelenbelang daar tegenover staat, bespreekt de klant graag met je. We willen bij aanvang van de procedure van je vernemen wat in grote lijnen je verwachtingen met betrekking tot beloning en je risicobereidheid zijn.


Producent van compacte woningen zoekt een hands-on, commerciële ondernemer
Regio
Noord-Holland
Branche
Bouw
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.