Profiel nr. 105018

Nagelstudio met website/webshop en groot klantenbestand

30/01/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Drenthe

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Kapper / Schoonheidsverzorging

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Propositie voor een koper met een (groei-)ambitie in de beauty business.

Het betreft een eenmanszaak, waarbij naast de onderneemster 2 gekwalificeerde medewerkers hun trouwe klanten behandelen in een prettige sfeer en mooie studio. Beleving voor de klant staat centraal. Dit uit zich zowel in de inrichting van de studio samen met de professionele benadering, kennis en automatisering zoals een online agenda waarin de klant ook zelf zijn/haar afspraken kan plannen.


Activiteiten van het bedrijf

De nagelstudio is een volwassen specialistisch bedrijf, waar alle denkbare behandelingen van nagelstyling worden aangeboden en verkocht. De studio heeft een groot en vast klantenbestand van >150 klanten die trouw iedere 3/4 weken een afspraak plannen. Naast de behandelingen is er ook een winkel in hetzelfde pand met accessoires als geurkaarsen, sierraden en woonaccessoires. Goede combi met de vaste klanten die na een behandeling ook dikwijls een product uit de winkel meenemen.

Werknemers
Naast de eigenaar/onderneemster zijn er 2 gekwalificeerde en betrokken medewerkers actief in de studio.


Onderscheidend vermogen

Financieel
Ondanks de moeilijke corona tijden is er in 2020 en 2021 gewoon een nette winst gemaakt. In een boekjaar zonder lockdowns is een omzet van 120.000 euro zeker haalbaar met een ondernemerswinst van ruim 40.000 euro.

Mogelijke koopreden
Deze nagelsalon is uitermate geschikt voor ondernemers die de mogelijkheid waarderen om een instapklare nagelstudio met goede omzet en mooi rendement over te nemen

Transactie/verkoopprijs
De verkoopprijs is vastgesteld op 91.500 euro en deze prijs bestaat uit goodwill, voorraden, website, inventaris en inrichting. Overname is mogelijk per januari 2023 of in overleg eerder middels een nader te bespreken optie.


Overig

Onroerend goed en locatie
Het representatieve pand is gehuurd en zit op een aantrekkelijke A-locatie midden in een welvarend dorp. De studio is gemakkelijk bereikbaar en parkeren kan gratis direct voor de deur van de studio. Voor veel klanten is dit belangrijk. Verder is de inrichting en sfeer van de studio luxe en beschikt over moderne werkmaterialen en ruime werkplekken.

Bijzonderheden
De nagelsalon is volop in bedrijf met meer dan 150 tevreden terugkerende klanten. M.a.w. de nagelsalon is instap klaar.

Reden verkoop
De onderneemster heeft reeds een lange staat van dienst in deze salon en wil zich in de toekomst graag op andere activiteiten gaan richten. Een warme overdracht vormt geen enkel probleem.

 


Nagelstudio met website/webshop en groot klantenbestand
Regio
Drenthe
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000