12/05/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

ICT dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 250.000 - € 500.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit innovatieve fintech bedrijf is opgericht vanuit de behoefte van (crypto) traders. 

Het bedrijf bestaat sinds begin 2021. Op dit moment is er al €249.000 aan funding opgehaald en in April 2022 is er rond de €60 miljoen aan trading volume gedraaid. Er is meer dan €150.000 aan omzet behaald.

Dit bedrijf helpt crypto traders om trading strategieën te kunnen aanbieden in de markt zonder alle andere randzaken. Ze hebben een open-source tool ontwikkeld voor het backtesten van trading strategieën en deze met een commerciële licentie beschermd. De openbare versie kan niet live gebruikt worden door een gebruiker, wel door het bedrijf zelf. Een crypto trader kan eigen strategieën in de online tool aanleveren. Vervolgens helpt dit bedrijf de strategie omvormen tot een algoritme(s) en de strategie te optimaliseren, uitvoeren en commercialiseren. Op deze manier kunnen bedrijven en particulieren gemakkelijke hun tradings strategieën automatiseren en succesvol implementeren. 

Het bedrijf geen last van de regelgevingen rondom crypto’s omdat ze zelf geen crypto’s beheren of houden.


Activiteiten van het bedrijf

Dit eigen gebouwde platform, gemaakt op verzoek van klanten, maakt het mogelijk om meerdere geautomatiseerde trading algoritmes of bots tegelijk te gebruiken in een gebruikers crypto account. Hun systeem werkt met elke grote broker/exchange in de crypto markt. Andere markten staan op de roadmap voor de toekomst. De algoritmes, en combinaties hiervan, kunnen hiernaast ook aangeboden worden op andere crypto platformen. Door de complexe infrastructuur kunnen meerdere algoritmes op een innovatieve wijze gecentraliseerd worden naar meerdere ontvangers in diverse combinaties. Hiernaast is op verzoek van een andere partner een B2B oplossing ontwikkeld die het bedrijf aan het uitrollen is. Bedrijven kunnen algoritmes en port folios afnemen om aan klanten aan te bieden, ofwel met eigen branding (white-label) ofwel met gezamenlijke branding van het bedrijf. Er zijn al getekende deals voor dit product en het staat klaar om opgeschaald te worden. Business Model: Performance fee op winst, management fee op totaal vermogen en transactie fee. Dit geldt voor zowel de B2B als B2C klanten. Aantal founders: 2 Aantal huidige werknemers: 10 FTE


Onderscheidend vermogen

USP’s: Alles behalve strategie ontwikkeling uit handen nemen voor makers van algoritmes. Een leger aan algoritmes tegelijk in iemands eigen account laten draaien met controle over eigen geld (en niet bij de startup) voor investeerders. Een B2B oplossing die geen andere partij aanbiedt. Maandelijkse bruto omzet (huidig): €22.000,- Omzet (Prognose) komende 12 maanden: €50.000,- + per maand Omzet (Prognose) maand 13 – 24: €200.000,- + per maand Huidige maandelijkse kosten: €35.000,- Reeds opgehaalde financiering: Totale opgehaalde funding is €249.000,-. €50.000 is afkomstig van een algoritme trading partij en €199.000 vanuit crowdfunding.


Overig

Benodigd Kapitaal: €500.000,-  Investeringsbehoefte: 

 • €150.000,- voor sales/marketing 
 • €150.000,- voor development 
 • €200.000,- voor doorbetaling huidige team 

Type klant:  B2B & B2C  Gewenst type investeerder:  Angel investor, Venture Capital Sector:  ICT, Zakelijke dienstverlening, Fintech, Blockchain, Crypto, B2C software, B2B software

De investering wordt gebruikt voor het verder bouwen van de infrastructuur, het in de markt brengen van de producten en het starten en opschalen van marketing campagnes. 


Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.

Crypto handelsalgoritmes fintech
Regio
Nederland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
250.000 - 500.000

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.