Menu

10/01/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 2.500.000

Resultaat voor belasting

€ 100.000 - € 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

We bieden onze speciaalzaak te koop aan. We verkopen onze inventaris, voorraad, klantenbestand, inkoopkanalen. Onroerend goed is te huur, evt. koop is bespreekbaar. Inmiddels zijn we meer dan 10 jaar actief in deze branche. We verkopen ons bedrijf omdat we bezig zijn met een ontwikkeling van een nieuw bedrijf en willen ons hier meer op gaan focussen. Momenteel moeten we de aandacht verdelen.


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf is een speciaalzaak op het gebied van kachels en haarden. Het bedrijf heeft een uitgebreide showroom met vele (brandende) kachels en haarden. Zowel hout, gas en pelletkachels. Daarnaast zijn er elektrische haarden in de showroom aanwezig. De activiteiten buiten de showroom bestaan uit het plaatsen en monteren van de kachels en haarden. Het maken van complete rookgasafvoerkanalen. Het onderhoud en nakijken van de geleverde kachel en haarden. Ook het inkopen en verkopen van kachels en haarden, alsmede de onderdelen en rookkanalen hoort bij de activiteiten van het bedrijf.


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf onderscheidt zich door de sterke specialisatie op het gebied van pelletkachels. Hierin hebben we een voorsprong t.o.v. de collega-bedrijven. We leveren deze kachels, monteren de rookkanalen en zorgen voor het jaarlijks (terugkerend) onderhoud. Een groot voordeel van dit bedrijf is dat ook de houtkachels, gashaarden en elektrische haarden in het assortiment opgenomen zijn. Dus elke markt kunnen we beleveren, mocht de markt daarom vragen. De verkoop van pellets gaat via een zusteronderneming. In eerste instantie is deze handel niet meegenomen in de overname van het bedrijf. 


Overig

Het is een prachtig bedrijf met mooie technische producten. Een klein beetje technisch inzicht is wenselijk. Het bedrijf is interessant voor een ondernemer die van aanpakken weet. Soms is het hard werken, soms is het veel in de showroom staan. Hollen en stilstaan, maar wel met resultaat! Jonge gasten of vrouwen, kom maar op!!!

We willen na de verkoop de nieuwe eigenaren graag op weg helpen met de verkoop, met de installatie, met het gehele bedrijf. Dit moet in 3 maanden goed te realiseren zijn. Op dit moment wordt het bedrijf gerund door de twee eigenaren en wij maken indien nodig gebruik van inhuurkrachten. 


Speciaalzaak in kachels en haarden
Regio
Noord-Brabant
Branche
Detailhandel Non-Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
500.000 - 2.500.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.