24/09/2021 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Holland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Recreatie en entertainment

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 100.000 - € 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Deze luxe Cube La Mer Premium, met in totaal 3 kamers ligt aan het water in het natuurgebied van BuitenHuizen. Prachtige open leefruimte waarin zich zowel de woonkamer, de eethoek als de keuken bevinden. Er valt veel natuurlijk licht naar binnen en men heeft hier mooi zicht naar buiten door de mooie grote raampartijen. De woning heeft geen gasaansluiting maar wel 8 zonnepanelen en een warmtepomp en is dus zeer milieuvriendelijk. De knusse woonkamer is ruim opgezet. De moderne en luxe keuken is van alle gemakken voorzien en is luxe uitgevoerd met een koelkast inclusief vriesvak, combimagnetron, vaatwasser en kookplaat met afzuiging.


Activiteiten van het bedrijf

Met 2 slaapkamers biedt het object slaapplaatsen voor vier personen. In de ouderslaapkamer staat een 2-persoonsbed (2 losse bedden naast elkaar) met aan weerszijden nachtkastjes en een ruime wandvullende kast. In de tweede slaapkamer staan twee 1-persoonsbedden apart van elkaar met daar tussenin een nachtkastje. Hier bevinden zich 4 opbergkasten boven één van de bedden. De mooie en moderne badkamer is compleet betegeld en heeft een prachtige ruime douchecabine, enkele wastafel met opbergruimte, designradiator en toilet. Er is CAI-aansluiting en ook is er internet beschikbaar. Dit chalet wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken).


Onderscheidend vermogen

De aan het water grenzende, goed onderhouden, tuin is prachtig aangelegd. Er is een gezellig buitenterras en ook op het gazon kan men heerlijk plaatsnemen om bijvoorbeeld van de zon te genieten. Slechts 15 minuten rijden van het strand bij IJmuiden en/of Wijk aan Zee en op 20 minuten van Amsterdam. Bijzonderheden:

  • Het park is het hele jaar open en huisdieren zijn toegestaan.
  • De jaarlijkse huur- en parklasten bedragen € 8.100,-- per jaar.
  • De prijs van het chalet is inclusief btw, dit maakt het aantrekkelijk als investering voor de verhuur.

Luxe chalet in natuurgebied
Regio
Noord-Holland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
100.000 - 250.000