Profiel nr. 102380

Gepatenteerd en bekroond low-code cloudgebaseerd platform voor digitale transformatie

18/12/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Ook interessant voor

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • Noord-Holland
  • Zuid-Nederland

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Platform / website

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 250.000 - € 500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Het bedrijf heeft zicht tot nu toe gericht op het creëren van digitale voetafdrukken van klanten en het positief maken van de cashflow. Om te profiteren van het enorme marktpotentieel van dit product en de technologie, is een veel agressievere groeistrategie nodig.  Om de toegang tot de benodigde middelen voor versnelling te vergemakkelijken, is de beslissing genomen om een ​​strategische investeerder aan te trekken of eigendom over te dragen.


Activiteiten van het bedrijf
  • Tecnologische verkoop van een (innovatief) bekroond, low-code, cloudgebaseerd platform voor digitale transformatie op basis van gepatenteerde technologie in het domein van bedrijfssoftware.
  • Het platform maakt het mogelijk om apps en portals te bouwen en te implementeren bovenop zowel cloud- als on-premise bedrijfssoftware- en / of andere (gecombineerde) databronnen, met behulp van een no-code designer of met behulp van standaard front-end technologieën.
  • Een datacontextgestuurd beveiligingsmodel maakt het mogelijk om grote gebruikersgroepen toe te voegen met een gebruikersspecifieke benadering van gegevenstoegang, inhoud en functionaliteit. Dit beveiligingsmodel is ook van toepassing op geïntegreerde BI-tooling van derden.

Onderscheidend vermogen
  • Unieke positionering om portals en apps te leveren bovenop (meerdere) bestaande bedrijfssystemen. Het platform voegt waarde toe door tegemoet te komen aan de behoeften van de klant voor op bestelling gemaakte privé-apps en -portalen. Dit fungeert ook als een broedplaats voor generieke add-on Public apps & portals.
  • Het is geschikt bevonden voor het integreren van blockchains en het kan een oplossing bieden voor ISV's die geen functionaliteit voor sociale samenwerking in hun portfolio hebben.
  • ISV's kunnen het platform gebruiken om (legacy) portfolio's te innoveren en zijn goed gepositioneerd om hun huidige klantenbestand en resellerkanaal te gebruiken, dit om het platform op de markt te brengen en exponentieel te laten groeien met gebruikers die hun systemen voorheen niet gebruikten.
  • Het platform is zeer geschikt om aangeboden te worden aan ISV's in een (white label) OEM-vorm of voor distributie via web- en portalontwerp-, low-code en digitale transformatienetwerken. Daardoor mogelijk nieuwe kanalen openen voor een nieuwe eigenaar.

Overig

Meer dan € 1,1 miljoen geïnvesteerd in R&D en productontwikkeling om een ​​gepatenteerd en bekroond platform te creëren. Dit platform heeft zichzelf bewezen bij een goede set klanten in Nederland en België, meer dan 22.000 gebruikers. Het bedrijf is gevestigd in de regio Rotterdam in Nederland. Het operationele team is compact en vooral technisch georiënteerd.

Kopersprofiel: Bedrijven of individuen die (investeren in bedrijven die) actief zijn of nauw verbonden zijn met de bedrijfssoftware, BI / bedrijfsrapportage, low-code en / of Blockchain-markt.


Gepatenteerd en bekroond low-code cloudgebaseerd platform voor digitale transformatie
Regio
Zuid-Holland
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
250.000 - 500.000
Overname
N.o.t.k.