03/06/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Ook interessant voor

  • Utrecht
  • Noord-Holland
  • Noord-Brabant
  • Zeeland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Verhuurbedrijf

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname
  • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 100.000 - € 250.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 250.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Dit kleine familie bedrijf is al 16 jaar actief met partyverhuur en bedrijfsfeesten. Veel vaste trouwe klanten die hoge eisen stellen aan service en kennis. Op dit moment is alles geheel nieuw in het bedrijf. Auto's meubilair, barren en tenten. Ook de website is geheel van deze tijd. Een zeer degelijk en gezond modern bedrijf in een eigen pand op een mooi industrieterrein. Een bedrijf wat geheel aansluit bij de wensen die nu gesteld worden aan materiaal en trends in de verhuur.    


Activiteiten van het bedrijf

Het bedrijf verhuurt bijna alles voor feest of evenement. Specialisatie is de gehele inrichting voor bedrijfshal of grote partytent. Daarnaast verzorgt het bedrijf ook complete tuinfeesten, bedrijfsfeesten of andere evenementen met catering.


Onderscheidend vermogen

Het bedrijf is service gericht, degelijk en klein.  Het materiaal is te huren in vele stylen. Van stoere basis tot zeer exclusief. Feesten die door het bedrijf worden georganiseerd zijn tot op de puntjes geregeld en straalen klasse en sfeer uit. Veel vaste trouwe klanten uit de evenementen branche.


Overig

Bedrijf is geheel of deels over te nemen. Voor starter, partyverhuurder, cateraar of evenementen organisator.  Koper kan inventaris overnemen, auto's, goodwill en website. Dit dient de koper zelf te financieren.  

Het bedrijf is toe aan de volgende stap, de nieuwe ondernemer kan met het bedrijf een mooie groei doorzetten. Het bedrijfspand is te huur.  


Partyservice en partyverhuurbedrijf
Regio
Zuid-Holland
Branche
Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
100.000 - 250.000
Overname
0 - 250.000