Menu

Profiel nr. 101163

Winstgevende groente speciaalzaak op A-locatie in Rotterdam

25/02/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Holland

Ook interessant voor

 • Noord-Brabant
 • Zeeland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

AGF speciaalzaak

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een nette winkel (bestaand v.a. 1990) aan een high-end winkelstraat in Hillegersberg, te Rotterdam. De inrichting, voorraden en inventaris van de winkel worden te koop aangeboden ivm de naderende pensioengerechtigde leeftijd van de ondernemers. De locatie wordt daarbij aangeboden tegen hetzelfde gunstige huurtarief. Mocht er belangstelling zijn is er de mogelijkheid om te praten over aankoop van het pand. Het betreft een groentewinkel met een ruim aanbod van K&K-maaltijden, gesneden groentes, soepen en rauwkostsalades. De winkel is gesitueerd in een pand met eigen opslag en een uitgebreide keuken waar de ruime keuze van maaltijden dagelijks vers worden bereid. Het pand is bruikbaar voor voortzetting van deze diensten, of voor meerdere soorten food-gerelateerde speciaalzaken. Vriendelijkheid, sfeer, kwaliteit, een actueel vers aanbod zowel als klantgerichtheid staan hoog in het vaandel. De groentewinkel heeft een stabiel bestand van trouwe en nieuwe klanten, van alle leeftijden.


Activiteiten van het bedrijf

Verkoop van groente, fruit, K&K maaltijden en soepen, vers gesneden groenten, verse salades, sappen. Verkoopprijs: € 60.000, in de verkoopprijs zit de volledige inrichting, inventaris en voorraden van het winkelpand inbegrepen. Het huurcontract voor het pand kan tegen dezelfde gunstige condities worden overgenomen van de verhuurder. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om, indien gewenst, het pand te kopen. 


Onderscheidend vermogen

Met een ruim en hedendaags aanbod van dagelijks vers bereidde soepen, salades, K&K-maaltijden en gesneden groenten onderscheidt de winkel zich van een standaard groentewinkel. Er zijn veel vaste klanten uit de wijk die de winkel bezoeken, van alle leeftijden. Klanten waarderen de zaak doorgaans vanwege de service, betrokkenheid, de kwaliteit en het vertalen van trends naar het aanbod van producten.  Voor een nieuwe ondernemer bestaat kans om de klantenkring te verrijken door betere vindbaarheid online, of door actief in te zetten op uitbreiding van de diensten naar bijvoorbeeld omliggende horecagelegenheden of bedrijven. Het is ook mogelijk om andere voedselproducten aan te bieden, zoals kaas, delicatessen, verse broodjes, etc. Daarnaast is er nog het nodige te bereiken door de zichtbaarheid van het aanbod voor passanten te vergroten, zoals door creatieve signing op straat en meer te doen met actuele aanbiedingen.


Overig

De groentewinkel ligt in een winkelstraat met diverse complementaire zaken. Er is een ecologische supermarkt, een gezondheidswinkel, een tweetal slagers, een cafetaria, tabakszaak, een kaasboer en er zijn meerdere aantrekkelijke horecavoorzieningen. In het winkelgebied zijn er ook nog een Kruidvat, Pets Place, Hema, Blokker, Douglas, Ici Paris, een schoonheidssalon en een kapper te vinden. Als ondernemer wordt je lid van een actieve winkelvereniging die veel doet voor de buurt. De straat is bovendien een populaire trekpleister voor mensen die wat meer te besteden hebben vanwege de aanwezigheid van hoogwaardige kleding- en interieurzaken. De straat is toegankelijk voor eenrichtingsverkeer, fietsers, voetgangers en er stopt een tram en busvervoer. In de buurt is er voldoende parkeergelegenheid (betaald parkeren).  Het is bespreekbaar voor de eigenaars om na de verkoop te zorgen voor een overdrachtsprogramma, zodat de huidige diensten vlekkeloos kunnen worden overgenomen


Winstgevende groente speciaalzaak op A-locatie in Rotterdam
Regio
Zuid-Holland
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.