Ervaringen van ondernemers

Al verschillende MBI kandidaten gevonden via Bedrijventekoop.nl

Molenkamp Bedrijfsadvies, gevestigd in Eindhoven, is een onafhankelijk adviesbureau dat adviseert en bemiddelt bij fusies en overnames van ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De drijvende krachten achter het adviesbureau zijn Hans Vereijken en Theo van Dommelen, zij zijn al 25 jaar actief als zelfstandig adviseur.

Tijdens het proces van koop en verkoop wordt de ondernemer door Molenkamp Bedrijfsadvies gedurende het gehele traject -van waardebepaling, search, onderhandelingen en het sluiten van de uiteindelijke transactie bij de notaris- intensief begeleid. Op deze manier houdt de ondernemer zijn handen zoveel mogelijk vrij om datgene te doen waar hij goed in is; het runnen van zijn onderneming.

Molenkamp Bedrijfsadvies is reeds jarenlang aan Bedrijventekoop.nl verbonden als bedrijfsovernamespecialist.
 
Theo: “Wij gebruiken Bedrijventekoop.nl als aanvulling op ons eigen netwerk. Door de jaren heen hebben wij verschillende geschikte overnamekandidaten gevonden via het platform. Mijns inziens is het een perfect medium voor het vinden van MBI kandidaten, omdat zij, zeker in de beginfase van de zoektocht, vaker zonder adviseur opereren. Over het algemeen zijn wij erg positief over de geboden dienstverlening. Met de overgang naar de nieuwe website is er een grote verbeterslag gemaakt met nieuwe en handige functionaliteiten.”