Ervaringen van ondernemers

BusinessPartners begeleidt ondernemers bij fusies en overnames. Dat een dergelijk traject staat of valt met de match tussen partijen, is duidelijk. Daarom werkt de organisatie veelvuldig samen met Bedrijventekoop.nl. Pleun Bakker, directeur van BusinessPartners, is enthousiast. “Bedrijventekoop.nl is de best werkende bedrijvendatabank in Nederland.”

BusinessPartners begeleidt zowel kopers als verkopers bij bedrijfsoverdracht. Met tien vestigingen in het land staat de organisatie dicht bij de ondernemer. BusinessPartners bemiddelt, op basis van No Cure, No Pay, bij bedrijfsoverdracht, -overname of -financiering. Voor bedrijfswaardering en het opstellen van een informatiememorandum worden vaste tarieven gehanteerd. Ondernemers waarderen dit. Wat ook in de smaak valt, is de doeltreffende ondersteuning bij het vinden van de juiste koper of verkoper. Hiervoor maakt BusinessPartners niet alleen gebruik van het eigen netwerk, maar ook van diverse bedrijfsovernameplatforms. Bedrijventekoop.nl is er een van.

Pleun Bakker van BusinessPartners heeft uitstekende ervaringen met het platform. “Bedrijventekoop.nl is de meest praktische bedrijvendatabank in Nederland. De lay-out zit goed in elkaar, waardoor je alle informatie gemakkelijk kwijt kunt. Daarnaast werkt de website erg efficiënt. Datzelfde geldt voor de organisatie erachter. Het gaat hier om echte professionals, die alert zijn, snel reageren en telkens weer nieuwe initiatieven ontplooien. Bovendien bellen ze geregeld om te overleggen. Ze zijn benieuwd naar de resultaten en komen zelf met tips en ideeën. Dat werkt heel prettig.”

Een ander pluspunt is volgens Bakker de vindbaarheid van het platform. “Bedrijventekoop.nl investeert flink in vindbaarheid en dat merk je. Met een bedrijfsprofiel bereik je een grote doelgroep van zowel ondernemers als intermediairs. En des te groter is de kans op een goede match.”