Reageren op een profiel

Een interessant profiel, en dan?

Je wil graag in contact komen met de persoon die dit profiel op de website geplaatst heeft. Dat kan! Het kost niets, alleen een paar minuten om je gegevens in te vullen. Indien je nieuw op onze website bent, vul je eerst je e-mailadres in. Het systeem controleert of je inderdaad nog niet bekend bent en indien dat niet het geval is, wordt de rest van je gegevens gevraagd. Ben je al wel bekend dan wordt gevraagd om je wachtwoord en daarna worden de velden automatisch gevuld. Vervolgens wordt om achtergrondinformatie gevraagd. Dit is bedoeld om de tegenpartij op voorhand al wat nadere informatie te verschaffen. Verder wordt niets met deze gegevens gedaan. 
Vervolgens kan je in het vak "Vragen en opmerkingen" de vragen aan de profielplaatser stellen. Na het aanmaken van een wachtwoord, klik je op verzenden. 
 

Anoniem

Vind je het lastig om je gegevens achter te laten? Bedenk dat degene die je gegevens ontvangt graag met je in contact komt.  Je wil graag dat de tegenpartij je serieus neemt en laten zien dat je interessant voor hem of haar bent. Daarom  vragen wij je alle gegevens in te vullen. Anoniem reageren is niet mogelijk. Wil je liever dat wij contact leggen, neem dan contact met ons op.
 

Alles ingevuld en dan?

De reactie komt bij ons binnen. Wij checken of alles netjes ingevuld is en sturen vervolgens de gegevens door naar de profieplaatser. Deze neemt vervolgens binnen 7 werkdagen contact met je op. Indien dit langer duurt kan je ons bellen voor de contactgegevens. 
 

Waarom een gratis account?

De reden waarom wij een gratis account voor je aanmaken is om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je gegevens worden opgeslagen zodat je de volgende keer niet nogmaals alles in hoeft te vullen. Je account is beveiligd met een door jezelf te kiezen wachtwoord. Daarnaast wordt alles overzichtelijk opgeslagen in je account zodat je later alles terug kan vinden. 
 

Vragen

Heb je nog vragen? Bel ons gerust. Wij helpen je graag. 0492-370088. Of stuur ons een Whatsapp: 06- 83 02 65 19.