Profiel nr. 64460

Fitness franchise vestiging opstarten

31/07/2016 Geplaatst

Gevestigd in

Limburg

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een van onze clienten is voornemens om een eigen fitness zaak op te starten, in het zuiden van Limburg. Het geheel zal wel onder de naam van een bekende franchise formule worden gerund. 


Activiteiten van het bedrijf

Om het geheel te kunnen starten dient een eigen investering plaats te vinden om de bouwkundige aanpassingen toe te passen en om de gehele apparatuur cq inventaris aan te schaffen. De bekende banken willen enkel meedenken als er ook van "derden" een aanvullende lening voorhanden is.

Het eerste jaar zal de exploitatie a.g.v. aanloopkosten marginaal zijn, echter de prognoses geven naar aanleiding van betrouwbaar marktonderzoek mooie cijfers voor de toekomst. Degene die deze zaak wil starten heeft in de afgelopen jaren als manager van een soortelijke fitness locatie, laten zien dat deze persoon alle potentie heeft om de start-up te kunnen realiseren, echter mist op dit moment de benodigde financiele middelen om haar eigen plannen waar te maken.

De vergoeding c.q. aflossing kan in overleg plaats vinden. Uiteraard worden alle contacten strikt vertrouwelijk behandeld.