Fitness franchise vestiging opstarten

Limburg

Algemene informatie

Branche:
Detailhandel Non-Food

Rechtsvorm:
Eenmanszaak

Soort bedrijf:
Overig

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een van onze clienten is voornemens om een eigen fitness zaak op te starten, in het zuiden van Limburg. Het geheel zal wel onder de naam van een bekende franchise formule worden gerund. 


Activiteiten van het bedrijf

Om het geheel te kunnen starten dient een eigen investering plaats te vinden om de bouwkundige aanpassingen toe te passen en om de gehele apparatuur cq inventaris aan te schaffen. De bekende banken willen enkel meedenken als er ook van "derden" een aanvullende lening voorhanden is.

Het eerste jaar zal de exploitatie a.g.v. aanloopkosten marginaal zijn, echter de prognoses geven naar aanleiding van betrouwbaar marktonderzoek mooie cijfers voor de toekomst. Degene die deze zaak wil starten heeft in de afgelopen jaren als manager van een soortelijke fitness locatie, laten zien dat deze persoon alle potentie heeft om de start-up te kunnen realiseren, echter mist op dit moment de benodigde financiele middelen om haar eigen plannen waar te maken.

De vergoeding c.q. aflossing kan in overleg plaats vinden. Uiteraard worden alle contacten strikt vertrouwelijk behandeld.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.