Profiel nr. 64296

Investeren in bungalows tbv verhuur - vakantiepark

26/06/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Kampeer- en bungalowbedrijf

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf
De bungalows worden in verschillende types en prijsklassen gebouwd en worden op eigen grond gesitueerd in het bos, prachtig verscholen in het glooiende landschap of aan de rand van een uitgestrekte waterpartij en natuurgebied. Het vakantiepark zal worden ingericht met uitgebreide en van alle comfort voorziene parkfaciliteiten waarbij zeker ook aan de (kleine) kinderen wordt gedacht. De ligging is ideaal, niet ver van de snelweg en doordat de natuur tot aan het perceel van de voordeur is doorgetrokken, is er direct sprake van een optimaal 'bosgevoel' met een groot natuurgebied op loop- en fietsafstand.

Overig

Voor de realisatie van dit project zijn we op zoek naar investeerders die, per investeerder, minimaal 5 bungalows op een vakantiepark willen aankopen. De omvang van de investering bedraagt circa € 750.000 tot € 1.000.000 voor 5 woningen, afhankelijk van de types.

Het businessmodel is volledig gericht op de commerciële verhuur van de bungalows door bemiddeling van een professionele internationale verhuurorganisatie op basis van een 10-jarige overeenkomst. Het beoogde netto rendement na aftrek van alle kosten zal bij een niet optimale verhuur circa 4,5% bedragen. Blijvende bewoning is contractueel uitgesloten en commerciële verhuur is verplicht. De exploitatie en onderhoud wordt volledig verzorgd door de eigenaar van het park die zelf financieel belanghebbende blijft.