Investeren in bungalows tbv verhuur - vakantiepark

Noord-Brabant

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
B.V.

Soort bedrijf:
Kampeer- en bungalowbedrijf

Transactievorm:
Overig


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
Vertrouwelijk

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Activiteiten van het bedrijf
De bungalows worden in verschillende types en prijsklassen gebouwd en worden op eigen grond gesitueerd in het bos, prachtig verscholen in het glooiende landschap of aan de rand van een uitgestrekte waterpartij en natuurgebied. Het vakantiepark zal worden ingericht met uitgebreide en van alle comfort voorziene parkfaciliteiten waarbij zeker ook aan de (kleine) kinderen wordt gedacht. De ligging is ideaal, niet ver van de snelweg en doordat de natuur tot aan het perceel van de voordeur is doorgetrokken, is er direct sprake van een optimaal 'bosgevoel' met een groot natuurgebied op loop- en fietsafstand.

Overig

Voor de realisatie van dit project zijn we op zoek naar investeerders die, per investeerder, minimaal 5 bungalows op een vakantiepark willen aankopen. De omvang van de investering bedraagt circa € 750.000 tot € 1.000.000 voor 5 woningen, afhankelijk van de types.

Het businessmodel is volledig gericht op de commerciële verhuur van de bungalows door bemiddeling van een professionele internationale verhuurorganisatie op basis van een 10-jarige overeenkomst. Het beoogde netto rendement na aftrek van alle kosten zal bij een niet optimale verhuur circa 4,5% bedragen. Blijvende bewoning is contractueel uitgesloten en commerciële verhuur is verplicht. De exploitatie en onderhoud wordt volledig verzorgd door de eigenaar van het park die zelf financieel belanghebbende blijft.


Reageer

U kunt gratis reageren op het door u gekozen profiel. Vul uw emailadres in. Heeft u een account? Log dan eerst in met uw e-mailadres! Heeft u geen account, dan kunt u de gevraagde velden invullen en wordt automatisch een account voor u aangemaakt. Stel uw vragen aan de (ver)koper of intermediair. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk. Uw reactie wordt per e-mail doorgestuurd naar de (ver)koper of adviseur. De (ver)koper of adviseur neemt vervolgens contact met u op.


Postcode

Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


E-mail

Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met u op kan nemen.

Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

Mobiele Telefoon

Als we contact met u opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.