laatst bijgewerkt op: 27-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL IN BOUWPRODUCTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62958 06-12-2016 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 Eenmanszaak

omschrijving

Betreft een goedlopende onderneming met als rechtsvorm eenmanszaak. Onlangs gestart en nu al een grote klantenkring met stabiele omzet. Het assortiment bestaat uit onder andere bevestigingsmaterialen, gereedschap, lijmen, kitten en PU-schuimen.

De huidige ondernemer gaat over tot verkoop vanwege andere activiteiten waarop hij zich wil richten. Gevestigd in een huurpand. Contract met verhuurder heeft een opzegtermijn van 6 maanden, maar de verwachting dat in goed overleg de opzegtermijn ingekort kan worden. Pand is voorzien van alle nodige reclame uitingen.

Er is geen personeel in dienst, maar naar verwachting zal er binnen een half jaar personeel benodigd zijn met de huidige groei.

Er zijn zeer goede groeimogelijkheden bij juiste vertegenwoordiging aanwezig. U krijgt het volledige bedrijf bij aankoop, dus inclusief voorraden, displays, kantoorinrichting en auto. Huidige ondernemer is bereid koper in te werken voor een bepaalde periode.

De prijs is onderhandelbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29