laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTER FRANCHISE IN ORGANISATIE ADVIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54426 23-04-2012 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een jonge dynamische franchiseorganisatie op het gebied van organisatie en adviesvraagstukken. Hiervoor heeft zij een unieke werkmethodiek ontwikkeld.

Door het beschrijven van alle bedrijfsprocessen en de daarbij behorende werkinstructies, ontstaat een professionele interne organisatie waarin medewerkers en management exact weten wat er van elkaar wordt verwacht, kortom: 'een brug tussen beleid en uitvoering'. De opdrachtgevers bevinden zich zowel in de profit als wel in de non profit sectoren en zijn zich ervan bewust dat de bloei van de onderneming alleen binnen verantwoorde kaders kan plaatsvinden. De methodiek signaleert een pakket aan verbetervoorstellen waardoor de consultant uitstekende mogelijkheden krijgt om de gesignaleerde vervolgtrajecten dan wel zelf te mogen uitvoeren dan wel deze te mogen begeleiden. De vervolgtrajecten begeven zich op het gebied van kwaliteitsmanagement, logistieke bedrijfsprocessen, ICT, organisatieontwikkeling, strategie en marketing, financieel management, interim management en nog veel meer.

Voor Nederland zijn wij op zoek naar de Master Franchiser. Een ervaren ondernemende senior business consultant die met deze formule in Nederland aan de slag gaat en, zodra hij of zij de formule beheerst, franchisenemers vindt en opleidt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29