Profiel nr. 105623

Zonwering en onderhoudsbedrijf in het oosten van het land (Achterhoek)

06/12/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Oost-Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

500.000 - 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

100.000 - 250.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een bedrijf met een zeer goede naam en faam die zich over de vele jaren van haar bestaan heeft bewezen. Het aantal producten en diensten is de jaren door sterk uitgebreid en op een zodanige manier dat er voldoende opdrachten verspreid over het gehele jaar zijn. Er wordt gewerkt met modern materieel die in twee volledig ingerichte bedrijfsauto's zijn opgeslagen. Met behulp van dit moderne materieel wordt gewerkt aan het afleveren van een constante hoge kwaliteit aan onze klanten.

Uitbreiding van het personeelsbestand is daarom al enige tijd belangrijk en van groot belang voor de volgende stap van dit enerverende bedrijf.


Activiteiten van het bedrijf

Het productenpakket heeft steeds gezorgd voor groei van het bedrijf. Alle mogelijke en denkbare vormen van zonweringen voor binnen en buiten zijn inmiddels gekoppeld aan een keur van terrasoverkappingen en serredaken. Het gehele "buitenleven" pakket wordt door ons geleverd en geplaatst. Het moderne kantoorpand met een uitgebreide showroom is gevestigd op een kleinschalig bedrijventerrein.

Een andere tak binnen het dienstenpakket bestaat uit alle mogelijke werkzaamheden die zich in en om de woonomgeving bevinden. Het leveren en monteren van pvc-vloeren maar ook vloerbedekking en gordijnen maken hier onderdeel vanuit. Om het gehele dienstenpakket compleet te maken verzorgen wij ook het schilderwerk en overige aanvullende en bijbehorende onderhoudswerkzaamheden.


Onderscheidend vermogen

Door het aanbieden van dit uitgebreide dienstenpakket worden onze klanten/opdrachtgevers in alle mogelijke opzichten ontzorgd. De mogelijkheid om dit allemaal in eigen beheer uit te voeren zorgt hierdoor ook voor veel flexibiliteit binnen het bedrijf.

Bovendien zorgt deze aanpak voor een constante en hoge kwaliteit van de geleverde diensten.


Overig

Door ziekte is het dienstenpakket reeds naar beneden bijgesteld. Om deze reden is overname ook dringend gewenst. Alle mogelijke en denkbare vormen van zonweringen voor binnen en buiten zijn inmiddels gekoppeld aan een keur van terrasoverkappingen en serredaken. Het gehele "buitenleven" pakket wordt door ons geleverd en geplaatst. Het moderne kantoorpand met een uitgebreide showroom is gevestigd op een kleinschalig bedrijventerrein.