Profile number 105623

Zonwering en onderhoudsbedrijf in het oosten van het land (Achterhoek)

06/12/2022 Date added

Located in

Oost-Nederland

General information

Sector

Retail non-food

Type of company

Other

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 100.000 - € 250.000


Company history/background

Een bedrijf met een zeer goede naam en faam die zich over de vele jaren van haar bestaan heeft bewezen. Het aantal producten en diensten is de jaren door sterk uitgebreid en op een zodanige manier dat er voldoende opdrachten verspreid over het gehele jaar zijn. Er wordt gewerkt met modern materieel die in twee volledig ingerichte bedrijfsauto's zijn opgeslagen. Met behulp van dit moderne materieel wordt gewerkt aan het afleveren van een constante hoge kwaliteit aan onze klanten.

Uitbreiding van het personeelsbestand is daarom al enige tijd belangrijk en van groot belang voor de volgende stap van dit enerverende bedrijf.


Company activities

Het productenpakket heeft steeds gezorgd voor groei van het bedrijf. Alle mogelijke en denkbare vormen van zonweringen voor binnen en buiten zijn inmiddels gekoppeld aan een keur van terrasoverkappingen en serredaken. Het gehele "buitenleven" pakket wordt door ons geleverd en geplaatst. Het moderne kantoorpand met een uitgebreide showroom is gevestigd op een kleinschalig bedrijventerrein.

Een andere tak binnen het dienstenpakket bestaat uit alle mogelijke werkzaamheden die zich in en om de woonomgeving bevinden. Het leveren en monteren van pvc-vloeren maar ook vloerbedekking en gordijnen maken hier onderdeel vanuit. Om het gehele dienstenpakket compleet te maken verzorgen wij ook het schilderwerk en overige aanvullende en bijbehorende onderhoudswerkzaamheden.


Unique selling points

Door het aanbieden van dit uitgebreide dienstenpakket worden onze klanten/opdrachtgevers in alle mogelijke opzichten ontzorgd. De mogelijkheid om dit allemaal in eigen beheer uit te voeren zorgt hierdoor ook voor veel flexibiliteit binnen het bedrijf.

Bovendien zorgt deze aanpak voor een constante en hoge kwaliteit van de geleverde diensten.


Other

Door ziekte is het dienstenpakket reeds naar beneden bijgesteld. Om deze reden is overname ook dringend gewenst. Alle mogelijke en denkbare vormen van zonweringen voor binnen en buiten zijn inmiddels gekoppeld aan een keur van terrasoverkappingen en serredaken. Het gehele "buitenleven" pakket wordt door ons geleverd en geplaatst. Het moderne kantoorpand met een uitgebreide showroom is gevestigd op een kleinschalig bedrijventerrein.


Zonwering en onderhoudsbedrijf in het oosten van het land (Achterhoek)
Region
Oost-Nederland
Sector
Retail non-food
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
To be agreed