Profiel nr. 105240

Onderneming op het gebied van innovatieve verpakkingsconcepten.

12/09/2022 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Industrie

Soort bedrijf

Verpakkingsindustrie

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

2.500.000 - 5.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

250.000 - 500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Onderzoek heeft uitgewezen dat als een consument voor een schap staat met vergelijkbare producten dan neemt de consument gemiddeld binnen 6 seconden een beslissing op basis van de verpakking; ziet de verpakking er goed uit dan zal het product ook wel goed zijn.

De huidige verpakkingsindustrie werkt overwegend nog sterk productie georiënteerd; men probeert te verkopen wat men kan produceren.


Activiteiten van het bedrijf

Zo niet deze onderneming. Zij ontwikkelen, ontwerpen en definiëren eerst het beste concept voor de consument om het vervolgens daar te laten produceren waar het, het beste past in de productie.

Dit winning concept zorgt ervoor dat het bedrijf voor grote mooie brands werkt die actief zijn in de fashion, sport, cosmetica, retail, food en non-food branche.

 


Onderscheidend vermogen

Creativiteit, materiaalkennis en techniek gaan hierbij hand in hand. In het verleden heeft zij al meerdere innovatieve en award’s hiervoor gewonnen.

De onderneming heeft samenwerkingsverbanden met meerdere productie faciliteiten in binnen- en buitenland, zodat de beste prijs- en kwaliteit verhouding gerealiseerd kan worden.