Menu

Profiel nr. 100871

Webshop in sport / voeding / mindset met advies in sportsupplementen en sportkleding

07/01/2020 Geplaatst

Gevestigd in

Locatie anoniem

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Webwinkel

Rechtsvorm

VOF

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

0 - 100.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Twee ondernemers hebben het bedrijf (VOF) opgezet. De onderneming bestaat nu 2 jaar en is helemaal klaar om de markt te veroveren. De ondernemers zijn echte marketeers en zetten start ups op puur voor de doorverkoop, zodat ze zelf met andere activiteiten bezig kunnen zijn. Steeds een nieuw project met een nieuwe doelgroep.
De onderneming is een merk dat zich wilt onderscheiden van de Amerikaanse markt met het schreeuwerige imago en de foute verpakkingen. De startup gaat voor puur natuur en geen poespas. Zo heeft de onderneming zijn eigen supplementen lijn waarvan alles uit Nederland komt met een strak en professioneel etiket (imago). Kleding van biologisch katoen en strakke shakebekers en sporttassen.


Activiteiten van het bedrijf

De onderneming is de specialist op het gebied van sportsupplementen, adviespakketten en online coaching. Sinds 2018 is de Onderneming gestart met als doel het informeren, amuseren, coachen en motiveren van zijn klanten en/of volgers in de categorieën Fitness, Voeding en Mindset. Naast professionaliteit en een serieuze aanpak vinden wij dat er ook ruimte moet zijn voor plezier in alles wat je doet

Daarnaast geeft de onderneming ook advies opmaat of kan je een Online Coaching traject nemen om jouw doel zo goed en snel mogelijk te behalen.

 


Onderscheidend vermogen

Op het gebied van supplementen zijn de ondernemers gegaan voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, hoge kwaliteit en een unieke smaakbeleving. De onderneming wil namelijk alleen de beste ingrediënten in de supplementen. De supplementen worden meerdere malen door zowel de fabrikant als door de onderneming zelf getest voordat deze worden toegevoegd aan het assortiment. De kwaliteit en werking van het product zijn de belangrijkste factoren voor een succes product. Om deze kwaliteit te realiseren werken wij samen met diverse gerenommeerde farmaceutische bedrijven in Nederland. Deze bedrijven voldoen aan de strenge hygiëne-eisen en zijn voorzien van de modernste apparatuur, die in combinatie met de juiste recepten garant staan voor hoge kwaliteit en ISO gecertificeerd.


Overig

De ondernemers hebben geanalyseerd wat wil de klant en gekeken naar hoe kan je de producten het beste kunt aanbien. Dit is 2 jaar lang onderzocht en direct uitgevoerd. Alles staat dus al klaar om te beginnen. Zo kan je denken aan:

 • Complete webshop (conversie geoptimaliseerd) Woocommerce
 • Een supplementen lijn (Logo, etiket, zuivere ingrediënten)
 • Kledinglijn
 • 100 Promoters/ Influencers
 • Social media (Instagram +3k volgers, Facebook, Pinterest)
 • Mappen vol met SEO teksten die nog kunnen worden gebruikt
 • Mappen vol blogs
 • Facebook Ads die klaar staan om te gaan
 • Meer dan genoeg content om te posten
 • Strategie om een samenwerking met supermarkten aan te gaan
 • Mailing campagnes staan klaar op