Hoe werkt het?

Maandelijks opzegbaar

Heeft u binnen zes maanden een koper of verkoper gevonden? Laat het ons weten en wij storten het restantbedrag terug.

25.000 nieuwsbrief-abonnees

Elke week ontvangen 25.000 abonnees het nieuwste aanbod van te koop aangeboden en te koop gevraagd profielen in hun mailbox.

Aandacht voor uw bedrijf

Mogelijkheid voor u als overnamespecialist om u aan te sluiten als associated partner

Benieuwd hoe ons platform werkt?

 
Bedrijventekoop is sinds 2002 actief in het matchen van vraag naar en aanbod van bedrijven op een laagdrempelige manier. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plaats nu uw profiel op Bedrijventekoop.nl, de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland, en vind de juiste partij. Niet voor niets is Bedrijventekoop.nl al jaren marktleider op dit gebied. Indien u geen opvolging heeft of juist op zoek bent naar een bedrijf ter overname, bent u hier op het juiste adres.
 

Profiel plaatsen

Binnen een paar minuten kunt u zelf uw profiel samenstellen. U volgt de verschillende stappen. Het profiel wordt te allen tijde anoniem op de website geplaatst. De gegevens die u invult, zijn alleen voor onze administratie om contact met u op te kunnen nemen en zullen nooit door ons openbaar gemaakt worden. Als u alles ingevuld heeft, nemen wij telefonisch contact met u op om het profiel en uw gegevens te checken. Na akkoord gaat het profiel live en kunnen geïnteresseerde partijen reageren op uw profiel.
 

Reacties

Indien u een reactie geeft op een profiel, vult u uw gegevens in. Dit hoeft u slechts eenmaal te doen, elke gebruiker ontvangt namelijk direct een login waarbij uw gegevens opgeslagen worden. Na het verzenden, checken wij de reactie en sturen wij deze door naar de profielplaatser. De profielplaatser bepaalt zelf hoe hij of zij contact met u opneemt, echter dient dit wel binnen zeven werkdagen te gebeuren. Is dat niet het geval dan kunt u contact met ons opnemen en geven wij de contactgegevens vrij of nemen wij contact op met de profielplaatser.
 

Match

Indien vraag en aanbod elkaar gevonden hebben is ons doel geslaagd en kan het profiel van de website verwijderd worden. Dat kunt u zelf middels uw account doen of ons even bellen.
 

Adviseurs

Voor adviseurs hebben we uitgebreide mogelijkheden. Denk hierbij aan een afgeschermde omgeving voor aangesloten overnameadviseurs, het zelf wijzigen, plaatsen en verwijderen van profielen, exposuremogelijkheden, doorplaatsen naar de eigen website. Én tegen een interessant tarief. Bekijk deze pagina voor meer informatie.
 

Contact

Hebt u nog vragen of juist hulp nodig bij het plaatsen van een profiel of reactie, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag! +31 (0)492-370088.

 

Interesse?

Plaats nu uw profiel op de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland!

Plaats profiel