Kopers en verkopers vinden elkaar op Bedrijventekoop.nl

Welkom in het grootste bedrijfsovernamenetwerk van Nederland

Al sinds 2002 brengen wij kopers en verkopers van bedrijven op een laagdrempelige manier met elkaar in contact. Dit heeft door de jaren heen geleid tot duizenden succesvolle transacties, waarbij het eerste contact hier gelegd is. Wij zijn met trots uitgegroeid tot het grootste bedrijfsovernameplatform van Nederland. Bekijk hieronder hoe wij jou van dienst kunnen zijn!

Wil je je bedrijf verkopen?

Je bedrijf verkopen is vaak een grote stap. Je wilt om wat voor reden dan ook op zoek naar een geschikte opvolger voor je onderneming waar je jarenlang al je passie en energie ingestoken hebt. Het is daarom van belang dat je snel met de juiste partij om tafel komt te zitten, maar voor het behoud van klanten en personeel is discretie natuurlijk van groot belang. Dit begrijpen wij maar al te goed, vandaar dat onze advertenties altijd 100% anoniem worden opgesteld. Bekijk hieronder hoe wij jou als verkopende partij van dienst kunnen zijn:

Verkoopadvertentie

Wil je actief op zoek gaan naar kopers voor je bedrijf? Plaats hier een verkoopadvertentie en kom snel en 100% anoniem in contact met geïnteresseerde partijen.

Meer informatie

Te koop gevraagd

Snel in contact komen met partijen die op zoek zijn naar een bedrijf? Bekijk dan ons Te koop gevraagd overzicht.

Meer informatie

Waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van je bedrijf? Vul dan onze gratis waardebepaling in!

Meer informatie

Wil je een bedrijf kopen?

Of je nu een (her)startende ondernemer bent of juist zoekt naar uitbreiding van je huidige activiteiten, bij Bedrijventekoop.nl ben je aan het goede adres. Met de grootste database aan te koop aangeboden bedrijven van Nederland beiden wij de grootste kans op het vinden van jouw perfecte onderneming. Ons te koop aangeboden overzicht vind je hier. Onze overige diensten die wij kopers bieden staan hieronder vermeld:

Aankoopadvertentie

Wil je actief op zoek gaan naar een bedrijf? Plaats dan hier een te koop gevraagd. Bedrijven met een verkoopwens kunnen hier op reageren.

Meer informatie

Zoekservice

Wil je als eerste op de hoogte blijven van bedrijven die aan jou wensen voldoen? Schrijf je dan in voor onze zoekservice.

Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf gratis wekelijks op de hoogte van ons nieuwste aanbod in bedrijven.

Meer informatie

Op zoek naar specialistische begeleiding?

Naast onze actuele database beschikken wij over het grootste netwerk van adviseurs op het gebied van bedrijfsovername. Of je nu op zoek bent naar iemand die je begeleidt tijdens het gehele traject of alleen iemand nodig hebt bij de juridische of financiële vraagstukken, je vindt de geschikte persoon hier:

Bedrijfsovernamespecialist

Op zoek naar specialistisch en professionele begeleiding bij het overnameproces? Neem contact op met een specialist bij jou uit de regio.

Meer informatie

Meer informatie?

Wij staan klaar voor al je vragen.

Neem contact op met info@bedrijventekoop.nl of bel ons op nummer 0492 - 37 00 88