Luxe en onderscheidend buffetrestaurant regio Montferland

Gelderland

Algemene informatie

Branche:
Horeca en recreatie

Rechtsvorm:
BV

Soort bedrijf:
Restaurants

Transactievorm:
Activa / passiva transactie


Financiële informatie

Omzet indicatie:
Vertrouwelijk

Resultaat voor belasting:
Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag:
500.000 - 1.000.000

Aantal medewerkers (in FTE):
< 5


Bedrijfshistorie / achtergrond

Aan de voet van het Montferland, in de omgeving van het Bergherbos, is op de grens met Duitsland dit luxe buffetrestaurant gelegen. De aankleding, de uitstraling, de variëteit en kwaliteit van de gerechten en het hartelijke personeel, onderscheiden dit restaurant van andere buffetrestaurants en all-you-can-eat restaurants.


Activiteiten van het bedrijf

Het restaurant heeft een oppervlakte van circa 325 m2 en beschikt ongeveer over 150 zitplaatsen. Het buffetgedeelte met een live-cooking station, meet circa 120 m2. Tevens is er een ruime bar aanwezig. De kelder doet dienst als feestzaal voor besloten feesten en partijen. De capaciteit bedraagt ongeveer 65 gasten. Het object beschikt over een ruime (voorbereidings)keuken en voldoende opslag- en dienstruimten. Op eigen terrein zijn er circa 85 parkeerplaatsen gelegen. Het bedrijf beschikt over een terras met circa 60 zitplaatsen en schitterend uitzicht over de omgeving Op dit moment is het bedrijf op vrijdag, zaterdag en zondag geopend, waarbij op iedere 1e en en en 3e zondag van de maand tevens een uitgebreide en verrassende brunch geserveerd wordt. Voor grote groepen en tijdens speciale (feest)dagen, is men uiteraard ook geopend.


Onderscheidend vermogen

Uitbreiding van de openingstijden, alsmede een wijziging van het concept, behoren gezien het oppervlak en de ligging van het object tot de mogelijkheden!


Overig

Vraagprijs € 650.000 k.k. Registergoed en bedrijfsexploitatie bestaande uit de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website.


Afbeeldingen