Profiel nr. 65270

Luxe en onderscheidend buffetrestaurant regio Montferland

10/08/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Gelderland

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Restaurants

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

€ 500.000 - € 1.000.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Aan de voet van het Montferland, in de omgeving van het Bergherbos, is op de grens met Duitsland dit luxe buffetrestaurant gelegen. De aankleding, de uitstraling, de variëteit en kwaliteit van de gerechten en het hartelijke personeel, onderscheiden dit restaurant van andere buffetrestaurants en all-you-can-eat restaurants.


Activiteiten van het bedrijf

Het restaurant heeft een oppervlakte van circa 325 m2 en beschikt ongeveer over 150 zitplaatsen. Het buffetgedeelte met een live-cooking station, meet circa 120 m2. Tevens is er een ruime bar aanwezig. De kelder doet dienst als feestzaal voor besloten feesten en partijen. De capaciteit bedraagt ongeveer 65 gasten. Het object beschikt over een ruime (voorbereidings)keuken en voldoende opslag- en dienstruimten. Op eigen terrein zijn er circa 85 parkeerplaatsen gelegen. Het bedrijf beschikt over een terras met circa 60 zitplaatsen en schitterend uitzicht over de omgeving Op dit moment is het bedrijf op vrijdag, zaterdag en zondag geopend, waarbij op iedere 1e en en en 3e zondag van de maand tevens een uitgebreide en verrassende brunch geserveerd wordt. Voor grote groepen en tijdens speciale (feest)dagen, is men uiteraard ook geopend.


Onderscheidend vermogen

Uitbreiding van de openingstijden, alsmede een wijziging van het concept, behoren gezien het oppervlak en de ligging van het object tot de mogelijkheden!


Overig

Vraagprijs € 650.000 k.k. Registergoed en bedrijfsexploitatie bestaande uit de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website.


Afbeeldingen
Luxe en onderscheidend buffetrestaurant regio Montferland
Regio
Gelderland
Branche
Horeca en recreatie
Type
Te koop aangeboden
Omzet
Vertrouwelijk
Overname
500.000 - 1.000.000