Voordeel voor adviseurs

Actief als adviseur?

Begeleid jij overnames of ben je op een andere manier als specialist bij bedrijfsovernames betrokken en ben je nog niet bij ons aangesloten? Wij verwelkomen je graag in het grootste bedrijfsovernamenetwerk van Europa! Voor aangesloten partners bieden wij veel voordelen, zoals onder andere: 

  • Vergroting van je netwerk met zo’n 80.000 actieve ondernemers per maand
  • Toegang tot ons besloten platform met profielen die exclusief toegankelijk zijn voor aangesloten specialisten
  • Snel en gemakkelijk profielen plaatsen en beheren 
  • Direct contactgegevens inzien bij profielen van andere aangesloten partners
  • Lid met heel je organisatie op één bedrijfsaccount waar meerdere e-mailadressen aan gekoppeld kunnen worden
  • Speciale ledenkorting op de aanschaf van een virtuele dataroom bij Virtual Vaults
  • Ontvangen van onze exclusieve partnermailing waarin regelmatig profielen getoond worden die niet op het reguliere platform te vinden zijn
  • Een internationaal netwerk met overnameplatforms in België, Duitsland en Spanje
  • Optimaal onder de aandacht komen van onze bezoekers middels ons extra exposure mogelijkheden
Meer informatie?
Monique staat je graag te woord

Vul onderstaand je gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op om je wensen door te spreken. We bieden verschillende pakketten passend bij de hoeveelheid profielen je denkt te plaatsen. En omdat je klant bent van Capsearch geniet je van een korting van 20% op de kosten.

Samenwerking met Capsearch

Bedrijventekoop.nl werkt graag samen met goede spelers in de markt om gezamenlijk een goed team te vormen. Zo ook met Capsearch. Zij zijn goed in het vinden van een passende financieringspartij. Onze kracht is het vinden van een goede kandidaat voor de verkoop of koop van de onderneming van jouw klant. Omdat je via Capsearch bij ons terecht gekomen bent bieden wij je graag een korting aan van 20% op de prijs van het abonnement voor de hierboven benoemde voordelen.

Ook indien je eenmalig een propositie te plaatsen hebt op ons platform kan je gebruik maken van de korting. Vul bij het veld kortingscode dan CAPBTK20 in en de korting wordt direct verrekend. 

Plaats nu een propositie op Bedrijventekoop.nl
Bedrijf verkopen