laatst bijgewerkt op: 21-10-2016

Technisch detacheringsbureau

  • PRINT
profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62762 17-08-2016 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 € 50.000 - € 100.000 € 150.000 - € 200.000 B.V.
Omschrijving

Ruim 10 jaar geleden ben gestart met een detacheringsbureau voor technische specialisten. Kandidaten komen middels detachering in vaste dienst bij de opdrachtgever. Gedurende een half jaar tot een jaar worden ze ingezet bij een klant en vervolgens is overname mogelijk. Daarnaast worden zo nu en dan ook werving en selectie trajecten gedaan waarbij kandidaten direct in dienst treden bij de klant.

Inmiddels heb ik een groot netwerk opgebouwd binnen de technische sector waarbij de focus de laatste jaren lag op de industrie en dan met name in Midden NL. Gemiddeld hebben er de laatste jaren zo'n 10-15 mensen continu gedetacheerd gezeten bij klanten. Er is geen personeel in dienst en werkzaamheden vinden plaats in een bedrijfsverzamelpand.

Door een aantal nieuwe activiteiten heb ik niet meer volledig de focus op het bedrijf. Ik zoek nu ook een gedreven ondernemer die mijn werkzaamheden en activiteiten wil voortzetten.

Financieel is het een gezond bedrijf, niet afhankelijk van derden. De gehele backoffice, inclusief alle certificeringen, lopende contracten, overeenkomsten met bedrijven, website en het gehele netwerk zal overdragen worden aan de nieuwe ondernemer.

Kortom, u kunt zo starten met uw eigen detacheringsbureau waarbij er een hele goede basis al gelegd is de laatste 10 jaar.

Ik zoek bijvoorbeeld iemand die voor zichzelf wil starten met een eigen detacheringsbureau. Dit kan direct en je hebt gelijk lopende contracten. Over de financiële zaken/ overname kunnen we afspraken maken die we dan in overeenkomst zullen vastleggen met elkaar.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29