laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Bedrijf in professionele fitnessapparatuur

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
62645 29-06-2016 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.
Omschrijving

Te koop aangeboden:
Groeiend bedrijf in levering van professionele fitnessapparatuur.
Bedrijf is meer dan 20 jaar actief als handelsonderneming in de wereld van professionele fitnessapparatuur. Het bedrijf is schuldenvrij en heeft meer dan 600 klanten.

Het bedrijf heeft vanwege grotere aanleg van zijn voorraden een goede naam door snel te kunnen leveren en collegae distributeurs uit andere landen, als ook afnemers in omliggende landen, kopen frequent bij hen vanwege snel uit voorraad leverbare goederen.

Potentie van het bedrijf is groot. Momenteel wordt de verkoop door een buitendienstmedewerker gedaan, en grotere verkopen , mede door de eigenaren. Echter bij uitbouwen van het verkoopteam is een groei eenvoudig realiseerbaar. Huidige DGA’s willen dat niet initiëren omdat verkoop van hun activiteiten voor 2017 het plan is. Momenteel wordt het bedrijf met 7 man personeel gerund.

Huidige partners-DGA’s, zoeken een goede ondernemer, die het bedrijf kan en wil overnemen en het verder uit wil bouwen. Uiteraard dient men over deel eigen middelen te beschikken om overname reëel bespreekbaar te maken. Het gaat hierbij om overname van de activiteiten (goodwill-inventaris-voorraad-transportmiddelen etc.) en niet om overname aandelen.

klik hier om te reageren op dit profiel


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29