Profiel nr. 107129

Gecertificeerde Topklasse Biologische Thee Webwinkel & Merk

06/11/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Zuid-Nederland

Ook interessant voor

 • Noord-Nederland
 • Oost-Nederland
 • Midden-Nederland
 • West-Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

Overig

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Startend

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 0 - € 100.000

Indicatie overnamebedrag

€ 0 - € 100.000

Resultaat voor belasting

€ 0 - € 100.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

Ons bedrijf, onderscheidt zich door een Skal Biocontrole-certificering, wat borg staat voor onze toewijding aan biologische kwaliteit en duurzame landbouwpraktijken. Vanaf de oprichting hebben we ons gericht op het creëren van een verfijnde selectie van biologische theemelanges, die door strenge kwaliteitscontroles en transparante herkomst, de belichaming zijn van een pure en authentieke theecultuur. We richten ons op het samenstellen van theemelanges die niet alleen de zintuigen prikkelen maar ook een wellness-ervaring bieden. Onze collectie omvat een breed assortiment van theeën, waaronder groene, zwarte, rooibos-, vruchten-, kruiden-, en ayurvedische theeën.

De onderneming heeft een stevige klantenbasis opgebouwd, ondersteund door positieve reviews en hoge beoordelingen van klanten. We hebben een sterke online aanwezigheid met een tweetalige webshop en actieve social media accounts, die een basis vormen voor onze marketing- en verkoopstrategieën. 


Activiteiten van het bedrijf

Wij zijn een gespecialiseerd theebedrijf dat zich toelegt op de productie en verkoop van premium biologische theeën. Met een assortiment dat bestaat uit zorgvuldig geselecteerde groene, zwarte, rooibos-, vruchten-, kruiden- en ayurvedische melanges, richten we ons op het bieden van een superieure theedrinkervaring.

Onze activiteiten omvatten het volledige spectrum van theeselectie, verpakken en direct verkopen via onze meertalige e-commerce platform, Bol.com en Amazon. B2B-distributiekanalen zijn er nog niet, hiervoor zou de koper zich moeten inzetten.

Elk product dat wij aanbieden is Skal Biocontrole gecertificeerd, waarbij we streven naar duurzaamheid en traceerbaarheid in onze toeleveringsketen. We engageren ons actief met klanten via sociale media, wat ons een uitstekende reputatie en klantenloyaliteit heeft opgeleverd. Als merk zetten we ons in voor het verheffen van de dagelijkse thee tot een ritueel dat zowel ontspannend als verkwikkend is.


Onderscheidend vermogen

In een zee van conventionele theemerken onderscheidt ons bedrijf zich door zijn toewijding aan biologische integriteit en luxueuze kwaliteit.

Als Skal-gecertificeerde aanbieder waarborgen we de puurheid en herkomst van onze theeën, gegarandeerd vrij van synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen. Onze selectie omvat zeldzame melanges, verrijkt met natuurlijke aroma's en geneeskrachtige kruiden, die de gezondheid bevorderen en de zintuigen prikkelen. Onze verpakking reflecteert onze milieuverantwoordelijkheid en klantfocus, met herbruikbare blikken die esthetiek combineren met functionaliteit.

De tweetalige webshop en dynamische sociale media-kanalen bieden een ongeëvenaarde klantenervaring en versterken onze internationale aanwezigheid. Wij staan niet alleen voor thee, maar voor een bewuste levensstijl die gezondheid en duurzaamheid viert. Ons assortiment spreekt zowel de ethische consument als de fijnproever aan, waardoor we ons onderscheiden als merk.


Overig

Ons unieke theemerk staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij overname zorg ik voor een naadloze overgang met volledige overdracht van kennis, contacten en operationele processen.

Kopers ontvangen intensieve begeleiding en worden voorzien van alle benodigde middelen om succes te waarborgen. Ik verbind me ertoe om twee maanden lang actieve ondersteuning te bieden, waarbij ik mijn ervaring gebruik om de nieuwe eigenaar te assisteren in alle aspecten van het bedrijf.

Ideale kopers voor dit bedrijf zijn gepassioneerd over biologische producten en duurzaam ondernemen. Zij hebben een visie om te groeien in de luxe consumentenmarkt en waarderen de rijke historie en het potentiele bereik van ons merk. De koper moet gericht zijn op het uitbouwen van de internationale aanwezigheid van het merk, met een sterke focus op klanttevredenheid en merkbeleving. Met onze Skal-certificering en brede productaanbod is het bedrijf klaar voor verdere expansie en succes.


Gecertificeerde Topklasse Biologische Thee Webwinkel & Merk
Regio
Zuid-Nederland
Branche
Detailhandel Food
Type
Te koop aangeboden
Omzet
0 - 100.000
Overname
0 - 100.000
Contact met dit profiel Bewaar als favoriet

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.