Menu

Profiel nr. 72496

Winkel in een Vershof op een druk winkelplein

22/10/2019 Geplaatst

Gevestigd in

Noord-Brabant

Ook interessant voor

  • Zuid-Holland
  • Zeeland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Food

Soort bedrijf

AGF speciaalzaak

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

250.000 - 500.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Een nette winkel op een druk plein in West-Brabant. Het pand wordt ter verkoop gebracht ivm naderende pensioengerechtigde leeftijd van de ondernemers. Nu is er een groentewinkel in gevestigd, onderdeel van een Vershof waarin ook een bakker en slager zijn gevestigd. Maar het pand is bruikbaar voor meerdere soorten speciaalzaken.

Op het plein vind je nu een AH, een drogisterij, een cafetaria, de Primera, een Kledingwinkel, Gall & Gall, een kapsalon en dus de Vershof met een bakker, keurslager  en onze groentewinkel. Kortom meerdere goed aangeschreven specialisten die het iedere dag weer lukken om de vele klanten te bedienen. Gemoedelijkheid zowel als klantgerichtheid staan hoog in het vaandel. Er is zeker ook  een plek voor delicatessen, kaas, zuivel etc. wellicht ook een combi met de huidige specialiteit van de groentewinkel:  rauwkostsalades, gesneden groeten en K&K-maaltijden.

De zaak is ±  96 m² groot inclusief ontvangst


Activiteiten van het bedrijf

Verkoop van groente, fruit, fruitmanden, K&K maaltijden en soepen, vers gesneden groenten, verse salades, sappen.


Onderscheidend vermogen

Met de dagelijks vers bereidde salades, maaltijden  en gesneden groenten onderscheiden wij ons van de supermarkten. Er zijn veel vaste klanten uit de wijk die de winkel bezoeken waaronder locale horeca ondernemers.

Het is zeker ook een plek voor bijvoorbeeld delicatessen, kaas, zuivel etc. wellicht ook een combi met de huidige specialiteit van de groentewinkel: rauwkostsalades, gesneden groeten en K&K-maaltijden.


Overig

Verkoopprijs: € 298.000, in de verkoopprijs zit het pand bij in begrepen.

Het is bespreekbaar voor de eigenaars om na de verkoop nog even door te werken om zo te zorgen voor een geleidelijke en vlekkeloze overname.