Profiel nr. 65449

actie-webwinkel en groothandel in eigen regio

06/08/2018 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Detailhandel Non-Food

Soort bedrijf

Webwinkel

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

0

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

500.000 - 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Eigenaar / verkoper heeft op basis van veel ervaring een online-formule neergezet welke in korte tijd redelijk wat vruchten heeft opgeleverd en nog veel meer gaat opleveren. Daardoor wordt de formule opgesplitst en is verkoper op zoek naar een enthousiaste ondernemer die de verkoop in zijn/haar regio wil overnemen. Met een geringe eigen voorraad van minimaal 50.000 euro zijn er interessante omzetten te halen.


Activiteiten van het bedrijf

Het huidige assortiment bestaat uit hoogwaardige en niet garantiegevoelige (doorgaans) kunststof-gerelateerde producten welke voor een breed publiek (zakelijk en particulier) interessant zijn.


Onderscheidend vermogen

Het concept onderscheidt zich qua prijs (zeer concurrerend) zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Er is bewust gekozen om nagenoeg alles uit Europa te betrekken. Tevens komen er meer producten onder eigen naam die dagelijks aan een groot publiek onder de aandacht worden gebracht.


Overig

Verkoper met boter bij de vis mentaliteit heeft een solide basis staan zonder crediteuren en debiteren. Het is een interessante formule waarmee je op een leuke en informele manier zaken kunt doen (in eigen tijd en in eigen regio).