Profiel nr. 65184

ICT-dienstverlener voor mkb-bedrijven

27/06/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Overijssel

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

ICT dienstverlening

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Nader te bepalen

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiƫle informatie

Omzet indicatie

500.000 - 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

Omschrijving Het bedrijf heeft een succesvolle historie van meer dan 20 jaar. Investeringsoverwegingen Stabiel en gerenommeerd klantenbestand met voldoende spreiding in opdrachtgevers en sectoren. Sterke regionale marktpositie en een heldere marktfocus. Onderneming kan een uitstekende aanvulling zijn voor een onderneming actief in deze sector Proces Na ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring is er in overleg met onze opdrachtgever een informatiememorandum beschikbaar.


Activiteiten van het bedrijf

Het betreft een allround ict-dienstverlener, welke voor haar klanten het eerste aanspreekpunt is voor alle ict-aangelegenheden. De activiteiten zijn gericht op het leveren, beheren en ondersteunen van zakelijke ict-oplossingen. De omzet wordt gerealiseerd vanuit het leveren van hardware, software, trainingen, (online) diensten en systeembeheer. De uitgebreide klantenkring bestaat grotendeels uit bedrijven en instellingen in de regio. De klantportefeuille kenmerkt zich door een grote spreiding in klanten en sectoren. Aanleiding De huidige ondernemers zijn reeds jaren werkzaam in dit ict-bedrijf en willen zich volledig op software development activiteiten gaan richten, waardoor overdracht van de bedrijfsactiviteiten opportuun is.


Overig

Daarnaast zijn de ondernemers van mening dat het moment is aangebroken om een andere ondernemer of investeerder deze sterke basis verder uit te laten bouwen in de aankomende jaren. Beide vennoten zijn, indien gewenst, bereid een goede overdracht te ondersteunen. Indien u na het bestuderen van het informatie-memorandum geïnteresseerd bent, wordt u gevraagd uw interesse concreet te maken. Een kennismaking met de ondernemers is vervolgens mogelijk.