Profiel nr. 64965

Horecapand in het centrum van Hengelo

09/05/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Overijssel

Algemene informatie

Branche

Horeca en recreatie

Soort bedrijf

Café, discotheek, bar

Rechtsvorm

N.v.t.

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

< 5

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

Vertrouwelijk

Indicatie overnamebedrag

100.000 - 250.000

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Bedrijfshistorie / achtergrond

“Misschien wel het leukste geveltje van de stad” In de Langestraat, een bekende horecastraat van Hengelo, is dit leuke horecapand te koop. Na jaren als café dienst te hebben gedaan staat het momenteel leeg. De huidige eigenaar wenst het geheel nu, voor een zeer concurrerende prijs, te verkopen.


Overig

Op de begane grond zit de horecaruimte, op de verdieping is een zelfstandige bedrijfswoning gelegen. Enige ervaring met verbouwingen is vereist. Zowel de begane grond als de verdieping zijn inpandig in een matige staat. De gevel maakt het pand zeer aansprekend. Daarom valt er ook te denken om alleen de gevel te laten staan de rest te herbouwen.

Het perceeloppervlak is maar liefst 144 vierkante meter. Wellicht behoort een wijziging bestemming naar wonen zelfs tot de mogelijkheden. De plek leent zich uitstekend voor een modern concept (speciaalbieren, wijnbar, conceptrestaurant) of wellicht de realisatie van enkele appartementen. Er is een klein terras aan de voorzijde mogelijk.

Kortom een unieke mogelijkheid voor een ondernemer die eveneens het vastgoed in eigendom wil hebben of een (kleine) projectontwikkelaar. Meer informatie is op verzoek beschikbaar. Vraagprijs registergoed: € 175.000,= k.k.