Profiel nr. 64918

Commerciële partner (m/v) voor adviesbedrijf

04/07/2017 Geplaatst

Gevestigd in

Nederland

Algemene informatie

Branche

Dienstverlening

Soort bedrijf

Economische en organisatieadviesbureau

Rechtsvorm

BV

Transactievorm

Activa / passiva transactie

Levensfase onderneming

Volwassen

Aantal medewerkers (in FTE)

10 - 25

Type koper

  • MBI kandidaat
  • Strategische overname


Financiële informatie

Omzet indicatie

1.000.000 - 2.500.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

Vertrouwelijk


Activiteiten van het bedrijf

Commerciële partner/vennoot (m/v) gezocht voor organisatie adviesbedrijf in personeelskwaliteiten. Het adviesbedrijf in personeelskwaliteiten is trendsetter binnen de markt. De organisatie richt zich op 3 belangrijke pijlers: instroommanagement, verzuimbeperking & beheer en opleiding & training. De methode die uitgedragen wordt is inmiddels meer dan bewezen succesvol. Het adviesbureau heeft een uitstekende marktpositie. De omzet fluctueert tussen € 1,8 mln en € 2,2 mln met een EBITDA > 10%.

De organisatie is op zoek naar een partner/vennoot om het groeipad te versnellen. De nieuwe partner/vennoot zal, samen met de huidige DGA, vooral commerciële en organisatorische waarde toevoegen om groei in omzet en winst te realiseren. De partner/vennoot zal deelnemen met een nader te bepalen percentage, zowel minderheid als meerderheid is bespreekbaar.


Onderscheidend vermogen

Het betreft een aandelentransactie. De benodigde eigen middelen zijn minimaal 300 tot 500K. Op zoek naar een MBI-er met succesvolle, commerciële ervaring, type "mensen-mens"!